28
Assalamualaikum

Cerita malam tadi..Sempena Anniversary kitorang semalam,En.husband bermurah hati nak belanjar our dinner kitorang malam tadi kat Pizza Hut.Dengar pizza memang tak lepaskan peluang.Niat hati nak mencuba set chinese new year hari tu,tapi dah takde.

Macam tau tau je anniversary kitorang,ada pulak set untuk couple.Sebenarnya keluaran nie untuk Valentines day esok..Tapi kitorang bukan sambut Valentines day occay.

Tapi as usual la indah khabar dari rupa kecantikkan pizza tu
See this below picture la...

Rasa occay,cuma kecantikkan tu takde aura sweet memories pun..hahaha



termasuk dalam combo Sweet memories tu..yg merah bawah tu strawberi..boleh tahan la..

Roasted Sesame Tempura King Prawn Spaghetti-add on

sweet heart Pizza

Favourites Platter-add on

ini set combo Sweet heart Pizza tu

Ini pun tak terhabis..set nie memang takde sup cendawan tu..Tapi kitorang order lagi..Gile melantak semalam.





Post a Comment

  1. wah terbaik laa dapat makan sedap yer.. ehe..

    ReplyDelete
  2. happy anniversary....dah lama tak makan pizza tu....

    ReplyDelete
  3. 'suwit'nya pizza tuu... memang selalu macam tu.. janji ada org belanja... hehe....

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam singgah sini...Selamat Ulang Tahun Perkahwinan...semoga berbahagia hingga ke Jannah...sedap jer pizza tu..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum kak ida. wahhh sodapnya! lama tak masuk pizza hut. selalu beli dominos je. hehehe. semoga berkekalan bahagia bersama suami tercinta.. nak jumpa Abang Abil? jumm jummm hehee (",)

    ReplyDelete
  6. selamat ulang tahun perkahwinan..semoga kekal bahagia sampai ke Jannah.

    nampak sedap tu :)

    ReplyDelete
  7. wahhh makan busat r ...

    Happy Anniversary dear .. moga kebahagian milik anda & DIA melimpahkan rahmatnya ke atas siti sekeluarga .. amin ...

    ReplyDelete
  8. hpy anniversary, x kisah lah celebrate kat mana pun yg penting ingatan tu kan !

    ReplyDelete
  9. Bentuknya cantik. Bentuk hati pula tu. Apa pun happy anniversary. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  10. nampak sdpla sis..tringin plak nak mkn

    ReplyDelete
  11. wahh..sedapnya..hari ni nak ajak hubby gi makan pizza laa..hehe

    anyway, happy anniversary ye Siti.
    Moga kekal bahagia hingga ke Syurga..

    ReplyDelete
  12. tahniahnyer cik kak dan asben ituuu.,ehHHee

    ReplyDelete
  13. happy anniversary ! arini nk terjah pizza hut belanja kawan2 sebab dapat tukar skolah..tak sbarnyer ! ..hehe

    ReplyDelete
  14. realiti punya gambar lain eheheeheh...janji sedap

    ReplyDelete
  15. selamat ulangtahun perkahwinan ida. moga sentiasa bahagia dan tabah jalani alam kasih sayang

    ReplyDelete
  16. Fantasi tak sama dgn realiti...heheh...sabar jer lah khenn.

    ReplyDelete
  17. lain benar kak besanya tu..pepon janji perot kenyang hati pon senang..hehehe..
    slalunya gambar makanan ni kak dorang edit kaw kaw dulu before amik gambar..tu yang nampak menarik..

    ReplyDelete
  18. suwitnye.. pizza love lagi.. selamat ulangthn perkahwinan kak.. smoga bahagia selalu...

    ReplyDelete
  19. mmg betol.. indah kabar dari rupe pizza tu..

    ReplyDelete
  20. happy annyversary kak aida n husband..wahh celeb kat pizza jugak..memang indah khabar dari rupa pizzanya pun..nasib sedap! skang banyak set pizza yang xde mushroom soup..semua kena add on..jadi mahal pulak lagi kan..huhu..apepun semoga berbahagia hingga akhir hayat..aminn

    ReplyDelete
  21. tahniah kak, selamat ulang tahun perkahwinan.. :) semoga bahagia hendaknya, pizza hut mana tu?.. hihi

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top