23
Assalamualaikum

Siapa yang setuju dengan pembelian Online lebih memudahkan kita?Angkat tangan ye...hihi

Ikut pendapat masing masing la...Sekarang nie kita kejar masa bukan masa kejar kita..Selalunya kalau nak mencari hadiah untuk sesuatu acara atau majlis..Of course kita memerlukan masa satu hari atau berjam jam untuk membelek beleknya kan?Kadang kadang tu tak tahu mana tempat yang menjual apa yang kita kehendaki.

Bagi aku,Shopping online tidak merumitkan..Just belek belek,tengok harga and  bayar.Sesambil tu pun korang boleh buat kerja lain..Tak payah nak habiskan masa di Shopping complex terlalu lama,beratur di kaunter untuk buat bayaran dan paling penting,Tak sesak dengan jamed Jalan  raya occay/.Asalkan...Kita tahu batas untuk shopping..Jangan terlalu gila shopping sampai tak ingat duit dalam bank dah kehabisan..

Bila bercakap pasal Shopping online nie,Selalunya website apa yang selalu diterjah Orang ye?? Of courselah website yang menjual semua jenis keperluan yang kita nak kan..

Aku bagi contoh kat sini satu website yang menjual pelbagai keperluan untuk mereka yang mencari Hadiah untuk sesuatu acara atau majlis.Contohnya hadiah hari jadi,Hadiah untuk kekasih..Lagi la Valentine nak dekat nie..Opppss....tak perlu amalkan occay...Itu untuk mereka yang tuuuuttttt je...nak bagi hadiah nie tak perlu untuk sesuatu perkara kan..Bila bila boleh cari..

Lazada adalah salah satu webiste yang menjual pelbagai produk dan jenama khas untuk mereka yang suka shopping..Selalunya mereka ada buat Best Prizes untuk hari hari tertentu..Contohnya bila Valentine yang akan datang nie..So,amiklah peluang untuk dapatkan Best prizes tu..


Lazada sekarang tengah buat promotion sehingga 50% barangan mereka.So...jangan tunggu lagi.
Lazada memudahkan korang dengan membuat Cash On Delivery,Penghantaran percuma dan juga,pengembalian balik  barangan percuma dalam masa 14 hari.

Kategori barangan yang mereka ada...

banyakkan...Boleh pilih..
lagipun Lazada bukan tertumpu untuk korang mencari hadiah sahaja,Malah apa yang korang nak untuk keperluan bulanan korang..

Maklumat lanjut korang boleh terus ke website di atas.










Post a Comment

  1. KA jrg sgt beli barang online, sbb terkena beli brg indah khabar dari rupa hehehe

    ReplyDelete
  2. Tak pernah nak cuba.. bimbang.. Kalau ade kat kedai, better beli sendiri walaupun kena beratur.. hehe

    ReplyDelete
  3. shopping online memudahkan kerja.kalau dah shopping online payan nak stop..sebab rambang mata..stkat ni tak pernah shopping kat lazada lagi :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak ida. sheila pun ada aim satu benda kat lazada ni. bulan depan nak beli, in shaa Allah. hehehe (",)

    ReplyDelete
  5. beli o9 memang memudahkan tapi kalau brg mahal memang tak berani beli on9 ;)

    ReplyDelete
  6. kita tak prefer sangat shopping online ni coz masih suka dengan traditional buying sebab sebelum beli tu mesti nak check dulu..dah jadi macam kebiasaan kot...apatha lagi kalau beli baju..

    ReplyDelete
  7. memang shopping lagi mudah dan jimat masa tapi sy lebih suka memilih shopping di mall.puas hati.

    ReplyDelete
  8. lazada ni satunya yang bagus dia ada cash on delivery. :)

    ReplyDelete
  9. saya tengok keperluan kalau beli on9 nih..suka juga beli on9..ada y murah & berbaloi..masa pon jimat..

    ReplyDelete
  10. Saya slalu jugak shopping online. Yg tak bestnya asyik nak membeli jer nih ☺☺

    ReplyDelete
  11. Saya slalu jugak shopping online. Yg tak bestnya asyik nak membeli jer nih ☺☺

    ReplyDelete
  12. bagi saya, jika barangan yang kita cari tu susah kita temui di tempat kita, shopping secara online ini amat digalakkan.. ;-)

    ReplyDelete
  13. sokong..
    pembelian online mmg mudah.
    shark blum pernah lagi shoping kat lazada nie.
    nk jugak try sekali nnti.

    ReplyDelete
  14. selain Lazada, Nile pun ok kalau nak shopping online ni..

    ReplyDelete
  15. akak jarang online shopping...tp kalau dah start akan jadi selalu...ni dah 2 bulan x buat..lipstick masih banyak lagi..hehehehe

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum...:)

    lazada makin popular ayie tgok skrg..tapi x pernah belum online lagi..hehe

    ReplyDelete
  17. sebelum beli online, kena lah selidik dulu dengan teliti setiap maklumat ttg brg yg nak dibeli, kan

    ReplyDelete
  18. Nurul belum pernah shopping online.. bukan sebab tak percaya ke apa, cuma prefer belek2 atau fitting barangnya dulu sebelum beli

    ReplyDelete
  19. lazada ni tgh pemes skrg
    ramai yg shopping online kat lazada

    ReplyDelete
  20. saya beli online kalau tudung je kak

    ReplyDelete
  21. Mmg mudah bila x smpt nk shopping kt luar atau hrga kt luar mhl bwrbnding online..

    ReplyDelete
  22. aiza jarang-jarang shopping online.. selalu beli pun makanan tambahan seperti vitamin atau VCO secara online..

    ReplyDelete
  23. Lazada tak pernah lagi kalau yang lain tu ada ler...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top