12
Assalamualaikum


brim
sumber :google

Ni bukan sambungan cerita tadi yang aku nak share kat korang...Ni pasal lain ok...Korang dah check ke account korang..

Aku pasti pembayaran BR1M nie di bayar secara berperingkat..Semalam mungkin mereka masukkan kepada yang bujang.Dan hari ini dimasukkan pula untuk orang yang dah berkahwin.Sebab semalam aku dah checkkan MIL aku,dah masuk.Tapi En.husband aku belum..Dan kebanyakkan yang aku tanya mereka yang dah berkahwin,mereka belum terima apa-apa lagi..Tapi yang bujang dah terima.
Hari ni bila check account,dah pun selamat terima..Terima kasih PM..At least boleh la tampung sedikit sebanyak masalah yang aku alami semalam..nanti aku cerita kat next entry ok.



Dah check ke account korang tu ,kurang ke lebih ke...kalau lebih kasi kat aku ea...kalau kurang korang mintak dekat diorang la..hehehee...Korang boleh tengok carta kat bawah nie...
Br1m
sumber:google

Kalau korang tak dapat bantuan nie,korang boleh la call no yang tertera dalam gambar atas nie..

Jom tengok pesta layang layang di Pasir Gudang..Esok dah last..Blogger jb..kalau jumpa tu tegur-tegur la ye...hehehe..kalau korang kenal aku ni..

Post a Comment

  1. alhamdulillah... tahniah ida.. :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah kepada yang telah terima...^_^

    ReplyDelete
  3. wahh.....KSD joli sakan eh, beli layang saiz yg besar sekali tau.... baru la blogger lain boleh perasan KSD n hubby ada kat sana...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... Kami nk mohon pun x lepas... Huhu...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezki dah masuk..lya pun da dpt kemarin :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...rezeki kan kak:)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top