19
Assalamualaikum

Popular Bookstore

Selamat pagi uolss...Gembira tak terkata bila melihat perubahan di Iklan Nuffnang.Padahal Kebelakangan nie ramai yang dah komplain Nuffnang dah takde iklan yang nak di berikan kepada blogger.Sampai ada yang kecewa dengan beralih ke Iklan yang lain..hehehe..

Ikutkan hati memang nak ikut juga orang mendaftar pengiklanan yang baru..Takat nie Blog ni cuma ada Nuffnang dan juga Geniee..

Mungkin bagi aku terlalu banyak kot kalau nak daftar di pengiklanan yang lain.Tapi itu citarasa masing masing..Dan rezeki masing masing..Cuma bila fikirkan balik bila dah banyak sangat pengiklanan yang menampal di wajah blog,rasa macam serabut pulak..Lagipun aku nie bukan pandai nak edit edit bagai..So,bila nak letak iklan iklan tu,dah macam serabut pulak..bagi diorang yang kreatif,mungkin mereka akan mencantikkan lagi blog mereka dengan iklan iklan yang tersusun..


Alhamdulillah..Nuffnang dah pun memberikan aku iklan dari Popular Bookstore..Dan iklan yang sedang On Going tu,earning semakin bertambah..
Nasib baik..Kalau tidak aku dah menjoinkan diri jugak dengan pengiklanan lain tu..

CPUV terbaru nie datang dari Popular Bookstore..Sape tak pernah pergi ke bookstore Popular nie??Angkat ibu jari tangan..hehehe..bagus...Esok dah boleh pergi ye..Memang dari zaman sekolah bookstore nie dah popular.Memang kebanyakkan buku atau novel aku memang suka beli kat sini..Sebabnya..sebab Bookstore nie Popular..heheh..Lawak pepagi nie..

Layari Page Popular Bookstore : http://www.facebook.com/popularmalaysia


Post a Comment

  1. tahiah sis..kita tak cek lagi..masih still guna nuffnang lagi ni :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Dh merajuk ngan nuffnang, dh lama tak jenguk akaun! Huhu

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak ida. alhamdullilah. murah rezeki. bestnya. sheila klik tabung kak ida yaaa (",)

    ReplyDelete
  4. tahniah kak aida, kenit punya tak timbul2 lagi hehe :D

    ReplyDelete
  5. tahniah, mama dapat jugak, tapi pelik, non geli tu...

    ReplyDelete
  6. CPUV dah mula muncul.Tahniah kak :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  8. Iklan yang bagus. Harap-harap dapat menggalakkan budaya membaca.

    ReplyDelete
  9. akak pun ada masuk iklan nie...
    Ida macam mana nak copy iklan tu untuk paste kat entry yea?

    ReplyDelete
  10. tahniah kak.. semoga bertambah lagi income akak..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top