26
Assalamualaikum

Alhamdulillah...Rasanya rezeki murah sejak guna Safi Balqis ni...Hehehe..macam takde kena mengena pulak dengan Tajuk entry nie..

Baru Tadi up entry pasal CPUV yang kedua untuk tahun nie setelah beberapa bulan CPUV nie menyepi.
Alhamdulillah...

Cer korang check Nuffnang korang hari nie,Mybe semalam aku tak perasan cpuv nie masuk.Yelah dah lama sangat menyepi,malaslah nak ambil port banyak sangat..

Cpuv Datangnya dari Mcdonals Mcsaver.

mcdonalds

Patutlah aku perasan semalam iklan nie keluar bertandang kat blog aku..Dapat CPUV rupanya..

mcdonald's


Maklumat lanjut korang boleh layari fanpage = McDonald's

Big thanks kat Nuffnang coz bagi aku CPUV...yeay.dah boleh kumpul duit beli henpon baru..bha..haha



Post a Comment

  1. blog wajah baru, rezeki baru juga.. tahniah kak

    ReplyDelete
  2. tahniah kak.. shad tak de dapat lagi bulan ni ha.. hehe :D

    ReplyDelete
  3. Kiera pun dapat. Tahniahh ye :)

    ReplyDelete
  4. tahniah sis..rasanya puteri tak dapat kot..nak merajuk la ngan nuff macam ni..hehe

    ReplyDelete
  5. wahh santek blog akak berwajah baru..fiza tak dapat lagi CPUV kak..tahniah kak! moga terus bertambah earnings :)

    ReplyDelete
  6. tahniah aida..dah lama kita tak dapat..dia dah merajuk kot!!

    ReplyDelete
  7. wahh..tahniah ya!lepas ni bolehlah pi makan mcd Savers ni ya..:)

    ReplyDelete
  8. Tahniah ya..alhamdulillah rezeki tu..sy blm lg chek nuff..nyi lah chek hehe

    ReplyDelete
  9. belum trcek2 lagi nuffnang..rezki sis tu

    ReplyDelete
  10. Tak aci...jelesnyaaa!!
    Haha...tahniah ye. Belum ada rezeki lagi nampaknye

    ReplyDelete
  11. bestnya dapat cpu

    saya ingin minta bantuan anda mohon share entri ni di shares facebook dan shares Google +, terima kasih.

    http://www.iuzira.com/2014/02/yeos-pilihanku.html

    ReplyDelete
  12. heeeeee qilah click 5 kali yayyy :D eheheheh

    ReplyDelete
  13. tahniah Ida...akak hanya iklan cpc jer...huhu

    ReplyDelete
  14. tahniah kak.. Fiza mmg tak de la.. duk churp2 je tak abih2...

    ReplyDelete
  15. Wahh best.. tahniah Aida.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  16. wah.. tahniah
    sop dah berapa lama x merasa :(

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top