16
Assalamualaikum

Selamat pagi semua...Dah breakfast...Apa menu breakfast korang hari nie.Sebelum keluar rumah tadi sempat sediakan minuman ephyra untuk minum dalam kereta..Dah jadi rutin harian pulak..Sesambil melayan Jammed jalan,sambil layan hotfm,boleh la minum Ephyra kan..Sampai Office make sure dah habis sebotol Ephyra tu.

Permainan Flappy bird dah makin trending sekarang nie..Sampai aku pun dah tersangkut dengan game nie.


Pada korang yang nak join jugak main Flippy bird nie boleh install dari sini


sumber :google

Harap aku tak jadi gila dengan game nie jugak..wat masa nie sibuk dengan cafe coffea aku yang semakin maju

Boleh baca entry nie pasal Cafe aku tu ye


Mulakan hari korang dengan senyuman ea...Happy blogging uolss..

Post a Comment

  1. ohh sy sgt lah alien.. byk game2 yg org dh main sy x main2 lagi..

    ReplyDelete
  2. boleh dwld lg ke flappybird smlm baca paper kata nak tamatkan dah game tu.

    ReplyDelete
  3. tak tahu pun mama kak ada game gini..

    ReplyDelete
  4. rasanya yangni semalam zee dengar dalam berita nak tamat dah kat android..
    tak sempat pon install tuk bebudak main..

    ReplyDelete
  5. dah download haritu tapi tak pandai betul nak main..cam susah je..huhu =__='

    ReplyDelete
  6. lah minat main game juga ya sis nie ;)

    ReplyDelete
  7. xpena dgr lak flappy bird ni.. hehe.. ktinggalan kot zara ni.. huhu

    ReplyDelete
  8. tak tau sangat pasal game nih..huhu..

    ReplyDelete
  9. best ke game tu..sy tak try lg..

    eh camne nak buat kotak komen mcm kat blog ni? nampak kemas je...nak jugak mcm ni.. hehe

    ReplyDelete
  10. mmg panas game nie.
    sampai nk kena tarik balik sbb susah.
    ehehe..
    xmo ler install..
    cukup le gila kt candy crush.
    hehe

    ReplyDelete
  11. salam.. saya dh main game ni waaa sgt best smpai berebut dgn anak..hahaha :p

    ReplyDelete
  12. HAHA! My lil sister really into this game!

    ReplyDelete
  13. aku dah klik link tu.... memang dah takde pun game tu... huhuhu ...

    yg sebenarnya, aku xpernah dengar pun nama game ni, tapi sebab heboh 1 dunia, pasal game ni nak ditamatkan, baru ni la aku tahu.

    bagi aku, tu la sebabnya kenapa game tu dah jadi trending!

    ReplyDelete
  14. Owh.. Jgn cuba2.. Tkut ktgih plak nnt...

    ReplyDelete
  15. akak tak pernah lagi main game nie....

    ReplyDelete
  16. aiza pun tak pernah main game ini kak..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top