Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Wednesday, February 05, 2014

Assalamualaikum

peace upon you.Dari tak buat apa hari ni,boleh la join GA dari Shida..Bila di rumah bolehlah access dengan facebook..Baru semangat nak LIKE semua sponsor kan...Barulah adil dan saksama...hehehe..
Korang nak join jugak..Klik Banner bawah nie ye..

http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

You Might Also Like

24 Orang Komen

  1. smoga berjaya la hendaknya ye ... ;)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak ida, semoga murah rezeki dan berjaya jadi salah seorang pemenang. sheila pun dah joined semalam. hehhee

    ReplyDelete
  3. Gud luck.. semoga murah rezeki.. in shaa Allah^^

    ReplyDelete
  4. good luck kak. Shad join jugak. hehe :D

    ReplyDelete
  5. hai... saya dr segmen sama.. dtg singgah sini.. & done follow..

    jemput singgah ke segmen saya pulak.. kalau boleh jemput la follow skali.. hehe..

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    gudluck..

    ^_^

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama....good luck dear.,...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan selamat bersegmen,semoga berjaya..

    ReplyDelete
  8. good luck
    sy singgah sebentar

    http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  9. Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

    ReplyDelete
  10. thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
    senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
    good Luck :)



    admin,
    www.duniashida.com

    ReplyDelete
  11. Hi dear! :) I wish you goodluck yeah!
    Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

    http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan saya dari Segmen yang sama datang singgah , jemputt yea . Goodluck Awak-2
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/big-giveaway-by-iman-zakaria-huda.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/lucky-giveaway-by-tisya-fd.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
    -http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/superb-giveaway-by-miss-1826.html

    ReplyDelete
  13. Saya datang dari Planet yang sama. Saya ditugaskan untuk mengawal kawasan disini Hihihi, kalau sudi, jom berbalas kunjungan
    http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  14. good luck yaaa..

    http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  15. hai, saya datang singgah sini dari http://nikainaa.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

    jom singgah ke blog saya pula :)

    ReplyDelete
  16. congrats!!!! :D Kita semua pemenang Giveaway 5k Dunia Sebenar Shida
    hihihik.
    Qila singgah jap hiks.

    ReplyDelete
  17. HYE! Blogwalking here. Jemput join Giveaway saya pula ye :)
    http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai