16
Salam Melancong!

Setiap kali sally pergi bercuti...blog sally akan adakan GA yang bertujuan untuk memberi cenderahati kepada rakan-rakan blogger...Apa salahnya berkongsi kegembiraan dan kenangan kan..? Untuk percutian kali ni...Sally nak buat GA yang ketiga...sebab tak mampu nak beli souvenirs untuk semua orang ...hihihi...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html


Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML, dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "Kemana Sally nak pergi kali ni?" dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen
GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 14/2/2014 sehingga 15/2/2014.

5 orang blogger yang bertuah akan menerima souvenirs (undian melalui random.org)

 "Kemana Sally nak pergi kali ni?" 
KOREA
(kot...sebab Sally peminat tegar Korea kan..hihihi)

Post a Comment

  1. good luck kak.. saya pun join segmen yg sama.. ;-)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak ida, semoga berjaya dan murah rezeki ya. sheila pun dah joined! hehee ~~~

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen dik...good luck...akak pun dah join...

    ReplyDelete
  4. good luck :)
    http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. zara dtg mronda dr segmen yg sma ! hoho.. all the best dan selamat bsegmen ! ^^

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang nak berkenalan dengan peserta Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)..

    http://www.erazfadli.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top