22
Assalamualaikum

Jom memeriahkan lagi Mega Giveaway nie..Manalah tau kan rezeki berpihak pada kita..Sambil tu bolehlah menjalinkan ukhwah sesama blogger.
Nak Join???? Klik Banner kat bawah nie


Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)
TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)

Post a Comment

  1. good luck.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  2. Good Luck kak..fiza pun join sama :)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen ^_^

    all the best

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  4. All the best.
    Hadiah best2 ni. Hehe

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen..wish u luck..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak ida, semoga berjaya dan murah rezeki ya. sheila pun joined giveaway kak intan ni. hihi (",)

    ReplyDelete
  7. geram kat hadiah dia ayu pun join.hehe

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan selamat bersegmen,semoga berjaya..

    ReplyDelete
  9. hi..sy join juga.. Good luck ye... :) meh singgah blog sy.. http://sweetlittlemom.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
    ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top