22
Assalamualaikum


Ramai wanita sekarang ni suka memakai Jubah cotton kerana ianya amat selesa untuk dipakai. Kini jubah semakin popular dalam kalangan wanita yang lebih muda setelah  mendapat sentuhan yang lebih segar dan moden. Pakaian tradisional yang mendapat inspirasi daripada Timur Tengah ini sentiasa menjadi pilihan wanita yang lebih berumur. Kerana faktornya yang sesuai untuk semua lapisan umur dan jenis bentuk badan, ianya dianggap sebagai antara dress Muslimah yang mendapat tempat dalam pasaran selain Baju Kurung Moden, Kaftan Moden dan lain-lain.
Hasil sentuhan magis pereka-pereka fesyen terkenal, mereka sependapat iaitu dengan memberikan nafas baru kepada jubah dapat menaikkan nilainya. Ini terbukti apabila jubah wanita online pada masa kini tampak lebih stylish dan cantik. Anda boleh pakai jubah cotton untuk aktiviti kasual mahupun ke pejabat.
Pasaran fesyen bagi wanita Muslim semakin mendapat tempat dan berkembang, bukan sahaja di peringkat nasional malah dunia. Nilai pasaran khusus bagi kategori ini juga semakin meningkat tinggi. Kemunculan golongan hijabista yang peka akan arus fesyen terkini juga penyumbang kepada popularity pakaian dan aksesori Muslimah yang lain seperti dress Muslimah, tudung, abaya dan macam-macam lagi.
Mereka juga dilihat semakin demand dalam memilih persalinan yang sesuai dengan trend terkini. Idea untuk memodenkan pakaian tradisional online adalah sangat bijak kerana ternyata ianya mendapat sambutan yang cukup menggalakkan.


Zalora Malaysia misalnya sebagai online shopping website terbesar di Malaysia mempunyai koleksi jubah cotton online yang cukup luas! Antara jenama yang terdapat di sana ialah Rizalman for Zalora, First Lady, Amnesia dan Luxe by Ethnic Chic. Semua produk di sana adalah terdiri daripada produk-produk yang berkualiti tinggi namun dengan harga yang cukup berpatutan! Apa tunggu lagi? Layari lawan web mereka atau Zalora LinkedIn untuk mendapatkan informasi yang lebih tepat akan koleksi jubah cotton wanita online di sana.

Post a Comment

  1. dah jarang pakai jubah.. lebih senang pakai seluar.. huhuhu.. sebab skrg gi keje naik moto jer...

    ReplyDelete
  2. my 1st option...suka pakai jubah sebab simple...^_^

    ReplyDelete
  3. entry berbayar ye....hehehe...jubah senang dipakai sarung aje..

    ReplyDelete
  4. promosi zalora ekk sis..kita keci orgnya mcm tak sesuai lagi pakai jubah..memang cantik jubah

    ReplyDelete
  5. salam singgah. dulu ada beli jubah cotton dan pakai tapi yg tak syok, makin lama pakai makin kerap basuh, kain akan jadi singkat :D

    ReplyDelete
  6. cantik2 jubah skrg tapi saya tak pernah pakai lagi. huhu :) tapi ada gak la rasa teringin

    ReplyDelete
  7. cantikkk..hehe...terima kasihh :)

    ReplyDelete
  8. cantik jubah
    nana suka pkai jubah especially cotton ni
    nk pergi mana2 pun senang, sarung je..hehe^^

    : Kebaikan Yogurt untuk Kulit

    ReplyDelete
  9. cantiknya..teringin nak berjubah juga ni sis...

    ReplyDelete
  10. kita pun suka Jubah cotton..selesa and some of them cantik-cantik..macam Abaya...

    ReplyDelete
  11. Cantik tpi tkut nk pkai..tkut melekat dan.nmpk.bntuk bdn.

    ReplyDelete
  12. Cantik tpi tkut nk pkai..tkutnmpk bntuk bdn..

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum kak ida.. sheila skrg hantu jubah! semua baju lain dah tak muat pakai. huwaaa.. serupa itu nangka! hiewhiew... lawanya jubah rizalman ni. melting tengok, haippp ~~~

    ReplyDelete
  14. cantikla jubah merah tu kak, sesuai untuk dipakai hari jumaat ke opis. Tapi kalau kenit pakai mesti senteng kan urmmm

    ReplyDelete
  15. sekarang memang kumpul jubah..senang,lebih selesa.menepati menutup aurat :)

    ReplyDelete
  16. best pakai jubah...sarung je..:)

    http://vitaminboutique.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. akak tak der koleksi jubah lagi....

    ReplyDelete
  18. mesti dapat voucher zalora nie..:)

    ReplyDelete
  19. cik nor tag akak..:)
    http://norminieza.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-january-2014-by-miss.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top