19
Assalamualaikum


Karnival Premier Za'ba (Universiti Kebangsaan Malaysia) kembali lagi untuk tahun 2014 ni..Karnival yang dianjurkan bersama National Cancer Society Malaysia ,Belia 1 Malaysia akan diadakan pada 6-29 mac 2014

Pelbagai aktivit menarik menanti anda di sana..So jika korang ada masa yang terluang, bolehlah join aktiviti sihat ni.
Pendaftaran dan Aktiviti seperti dibawah :-


Maklumat lanjut juga korang boleh la melawati 
Page  : KAPREZA 14
Twitter : kapreza14

Antara aktiviti aktiviti yang aku ketahui adalah seperti berikut
  • Horse For Fun
  • Futsal Karnival Premium Zaba UKM
  • Pertandingan Kidz Got Talent
  • Battlefield
  • Battle Of The Band "Voice Of Starz"
  • Malam Dambakan Cinta Rasulullah
  • Pertandingan Tenpin Boling liga IPT Piala Pendeta
  • Cancer Charity Cycling
  • Cuci Cuci Kapreza
Jadi orang orang  yang berdekatan,jangan lepaskan peluang nie ya...Daftar secepat mungkin.

*** kalau dok sana confirm aku nak join...best jugak aktiviti diorang nie

#ExpressYourself


Post a Comment

  1. wah best ni.. boleh la pergi, lagipun dekat :) horse for fun tu kanak-kanak boleh naik ke tak yer, ermm :)

    ReplyDelete
  2. Puteri Wanita : semua peringkat umur boleh sertai untuk aktiviti kuda tu. Jomlaa pakat pakat datang an family kat UKM Bangi!!

    ReplyDelete
  3. menariknya... tapi jauh la pulak...

    ReplyDelete
  4. oh kat Putrajaya..macam best je ni

    ReplyDelete
  5. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  6. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  7. Bagus program nikan...semoga dia orang capai matlamat!!!

    ReplyDelete
  8. saya pun dapat emel drpd dorg kak

    ReplyDelete
  9. Wahh menarik.. thanks info Aida.. :)

    ReplyDelete
  10. menarik..kalau dekat blh juga join sekaki

    ReplyDelete
  11. kena register ke? budak kecik pon bule join? kene register jugak ke?

    ReplyDelete
  12. akak ex-ukm ke? wahhh dekat je ngan umah sy.. insyaAllah kalau xtau nk watpe bleh lah singgah sana kot

    ReplyDelete
  13. Skrg kalau ada aktiviti apa2 tak berapa berminat dh..dulu aktif sgt benda mcm ni.. hmm..nmpak dah aura ketuaanku..

    ReplyDelete
  14. dah dekat dengan aiza putrajaya tu.. terima kasih share kak.. :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top