28
Assalamualaikum

Dok pening kepala memikirkan blog ni..Dah jadi macam macam hal pulak..hari sabtu kena malware Detect,
Keluar tetiba https..

Hari nie pulak bila nak edit html dah save keluar pulak nate beruk nie!!(jangan ikut perkataan ni..tak bagus untuk kesihatan)

Mood???berubah 360 darjah..Sakit kepala rasanya...

tulah menggatai sangat kununnya terror...last2 jadi macam nie.ke ada setting dalam computer nie bertukar...adeh...pening..

#aptb

Post a Comment

  1. mia buka ni... http kat browser google

    ReplyDelete
  2. haha pagi2 senin dah bikin pening..

    ReplyDelete
  3. pulak dah..macam2 hal..harap cepat selesai ye..

    ReplyDelete
  4. ok je ni kak..

    http://www.kisahsidairy.com/

    xde https

    ReplyDelete
  5. skg dah ok kot..kan.. teruskan berblog.. :)

    ReplyDelete
  6. hahahaha...sabar sabar..nanti ok kot. pernah jugak jd camni, rasa nka hurmmm..hihihi

    ReplyDelete
  7. OK jer.. jangan risau sngat ye, xde ape2.. Take care :)

    ReplyDelete
  8. Blog kita pun sama..meracau he..he..suspen jugak takut ni my lappy yang rosak..nway not to woory too much k..take care ya!!!

    ReplyDelete
  9. bole baca juga ni....edit mengedit ni saya x terror so tak dapat nak nolong...huhu

    ReplyDelete
  10. kalau jd mcm nie leh tanya awk lah eks...saya budak baru blaja ... kalau rajin leh klik

    http://qhalifwildan.blogspot.com/2014/02/setahun-sudah-berlalu.html

    ReplyDelete
  11. Mungkin sebab pada plugin iklan tu, ada malware punya code agaknya. Try remove iklan tu sementara dulu. Tengok macam mana hasilnya.

    ReplyDelete
  12. sabar ye...jangan mudah putus asa...^_^

    ReplyDelete
  13. smlm Fiza tak dpt masuk blog akak, dia tulis malware detected..

    ReplyDelete
  14. Adoyai. Pening kan kalu masalah coding2 ni.

    ReplyDelete
  15. ada problem ke kak? tak faham sgt la

    ReplyDelete
  16. blog aiza pun keluar macam tu juga bila preview di layout.. sampai sekarang keluar ssl error tu.. kak ida ada penyelesaiannya tak? lagi satu kat statistik pun keluar error..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiza, blog dah ok ke?? kita pun jadi macam ni.. nak buat macam mana ek??
      nak save layout tak boleh ni.. dia keluar https gak.. tak cantik dah blog..mind to share??

      http://www.msfarahnadia.com/

      Delete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top