28
Assalamualaikum

Dapat jemputan untuk menghadiri Skincare workshop pada 7 march ni..Tapi sayangnya tak dapat nak pergi walaupun rasa nak sangat pergi.Yelah,kalau aku duduk di KL,anywhere and anytime aku boleh attend workshop or event untuk blogger.

Ada ke yang dapat jemputan ke LC Derma Skincare Workshop ni?
 

Workshop nie bagi memperkenalkan product tempatan iaitu LC Derma Skincare ni.Yang bestnya kandungan yang terkandung dalam product nie adalah bahan dari sumber asli tanpa lemak binatang.
yang bestnya Refreshments & luncheon will be provided.best gitu..hehehe..

Seriously,aku tak pernah attend mana-mana event blogger setakat ni..kenapalah diorang nie tak buat kat JB..hadooiii..Event nie juga dianjurkan oleh Hishop..Mybe diorang invite aku sebab aku salah seorang ambassador untuk Hishop nie..kalau korang perasan aku selalu buat review product dari Hishop.
Event Details:

Date: 7 March 2014 (Friday)
Time: 11am - 1.30pm
Venue:
w xyz℠ bar, Aloft Hotel KL,
No 5, Jalan Stesen Sentral,
Kuala Lumpur Sentral,
50470 Kuala Lumpur.
kalau ada antara korang yang pergi,jangan lupa update kat entry occay..bestnya kalau dapat join..bab bab beauty cosmetic ni mmg aku suka ..hihihih...

Post a Comment

  1. Bestnya dpt jemputan. In shaa allah...saya ni pon baru nak join event blogger kat Saloma bistro tu.

    ReplyDelete
  2. lya lagi la jauh memang tak dpt nak pergi :)

    ReplyDelete
  3. uish bestnyer, takpela kak mungkin lain kali diaorg akan buat kat JB pulak kan :)

    ReplyDelete
  4. amy x dpt jemputan pun...

    tp nanti g event blogger.insyaallah :)

    ReplyDelete
  5. kalau dok area KL...memang banyak event kita boleh pergi ek....

    ReplyDelete
  6. Cantik la tempat tue..kan best kalau sesekali ubah angin buat event kt area utara pulak.. =D

    ReplyDelete
  7. Tak boleh ganti orang lain ke.. kalau tak boleh pass kat kita..he..he

    ReplyDelete
  8. hehhe..
    nk buat cmner bukan rezeki blogger luar JB..
    nnti ada ler tu jemputan untuk blogger JB.
    shark pn x pernah join.
    dpt jemputan langsung xdek.
    hhihi.

    ReplyDelete
  9. Bestnya.....aku le lagi jauh....nun kat seberang laut....setau aku x pernah ada event pun yg buat kat kk ni..huhu

    ReplyDelete
  10. blogger perempuan okey kot.. kalau lelaki di jemput ..pelik jgk

    ReplyDelete
  11. wah menariknya..jemputan product kcantikan :P

    ReplyDelete
  12. deco dia cantik sngt... terbeliaq mata kejap O_O

    ReplyDelete
  13. bestnya kalau dapat pergi kan..boleh jugak memanjakan diri camni

    ReplyDelete
  14. Tak pernah dijemput mana2 event dan workshop lagi...kalau djemput pun mungkin sukar kot nak pergi.

    ReplyDelete
  15. wah,cantiknya hotel ni kak...santai je tengok tempat workshop dia tu:)

    ReplyDelete
  16. best nya kak dapat jemputan.. aiza pun tak pernah mengikuti aktiviti bersama blogger lain..

    ReplyDelete
  17. yang duduk kat KL ni pun tak tentu boleh pegi event mcm ni...haha...
    bestnya dapat jemputan mcm ni...


    salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer...

    ReplyDelete
  18. takde rezeki dapat pegi la tu ida..takpe...maybe ada event lain y ida dapat join satu ari nanti

    ReplyDelete
  19. dapat gak tapi tak sempat nak pi lah.. keje banyak benau

    ReplyDelete
  20. Assalammualaikum...

    ooo.. event tu di KL...jauh kan macam mana nak gi.. xper insaallah mana tahu ada peluang lain nanti.

    mselim3

    ReplyDelete
  21. best nih..kalau saya dapat pun, mungkin tak dapat pergi jgk..

    ReplyDelete
  22. tak dpt pulak jemputan nie.. beruntung spe yg dpt..

    ReplyDelete
  23. Kt kl ni mmg byk event... Hujung mggu pun byk eventnya...

    ReplyDelete
  24. Aktif ngan event kan kat smnjung.. best ny..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top