10
Assalamualaikum

Terkejut!!!!!!!...bila masuk masuk blog je dah keluar Malware Detect..gabra kejap..Cuba cuba jugak nak cari tutorial yang berkenaan dengannya..Tapi semua tak menjadi..



Terus buat ccleaner..kot lah terkena komputer nie....Panik jap.huhuh...siap announce kt group whatsapp bagai..

Bila teringat sekarang nie musim anonymous banyak sangat sekarang nie,terus cari komen komen yang diorang hantar...confirm..Memang banyak dari situ..aduh...Nak tau berapa komen dari anonymous tu..semuanya 254...bha..haha...Banyak nya ko bagi..taksempat nak clearkan kau dah sampai beratus ratus ye..JAHAT!!!..

Boleh tarik nafas lega bila dah restart komputer,ccleaner balik,buka blog..Tengok dah hilang Malware tu..Alhamdulillah...

yeayyy...buat masa ni komen kena verified dulu sebelum publish...takut terkena lagi...minta2 lepas nie takde lagi..


Happy blogging Korang...Happy weekend..Tak kemana pun sebab en.husband keje..

Bosan!!

Post a Comment

  1. Setiap kali anonymous beri komen, listkan sebagai spam, lama2 ia akan automatik dikesan sebagai spam.
    Memang menyusahkan anonymous ni.. :(

    ReplyDelete
  2. akak kena restrict komen hanya pada registered user kak. mcm saya buat

    ReplyDelete
  3. kene berhati2.. nnti x pasal2...

    ReplyDelete
  4. nak tak nak..kena activekan comment moderation..nampak macam kurang mesra kan..tapi, yelah, kita nak jugak jaga blog kita...

    ReplyDelete
  5. kene set for registered only lah lepas ni kak..protected sikit.

    ReplyDelete
  6. menangis kalau kena begini.....aduhai...

    ReplyDelete
  7. Kalau kena kat saya en
    tah apa la nk dilakukan..

    ReplyDelete
  8. adoi...macam tu sekali...nak kne buat jugakla macam yang kawan2 cadangkan...^_^

    ReplyDelete
  9. Fiza pun pernah kena dulu.. mmg nak nagis rase..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top