12
Assalamualaikum

Alhamdulillah...Rezeki berpihak pada blog nie..Tak sangka pulak boleh terpilih dalam cabutan kedua dari GA Duniashida nie..

Terima kasih kat shida dan pakcik random kerana memilih no bertuah 147..yeahh...
Apa yang aku menangi dari GA tu ?
chewable vitamin c shaklee
pinjam dari pakcik google


korang boleh tengok pemenang cabutan kedua shida di sini.mana tau rezeki korang ada disini >> http://www.duniashida.com/2014/02/senarai-pemenang-baru-giveaway-5k-dunia.html

Dah lama rasanya tak menyertai Ga besar-besaran ni..maklumlah bila sertai GA besar -besaran nie memerlukan masa untuk Meng Like / follow dan share di facebook.So bila kata ada kene mengena dengan  facebook ni,kadang kadang tak boleh nak lengkapkan penyertaan tu..Sebab company aku block facebook..yelah mybe dia takut staff dia lalai dengan facebook kot..Kalau thru phone pun,payah jugak,sebab line kat sini amat-amat la slow..

So aku cuma sertai segmen dan GA yang mudah sahaja..

Rasa ngantuk pulak bila lepas lunch nie..so,kena berjalan-jalan dulu..ok bye..


Post a Comment

  1. yeah..serius sedap Vitamin Shaklee ni.. ; Tahniah KSD.

    ReplyDelete
  2. Ini yg dinamakan kalau dah rezeki tak kemana...Tahniah ye

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah sini KSD..tahniah di ucapkan...semoga bertambah lagi rezeki KSD...

    ReplyDelete
  4. ngantuk ni..tp singgah sini jenguk tuan blog :) hehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah... Sy pun dh terima hadiahnya tadi...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top