19
Assalamualaikum


Wah..wah..wah...Cik bubbly kita hari nie ber"pink" hari ni..Eh..sesuai sangat shawl tu denga baju dan kasut..hehehe...Baca Entry dari Cik Bubbly kita nie >> http://www.bubblynotes.com/2014/02/salam-jumaat-have-good-day.html

Dah kenyang semua?? hari ni dok pi makan nasi ayam penyet.Itu dah memang kegemaran kitorang..Sape 3 orang tu?? oh...of courselah aku,TB dan sorang officemate kita nie..

Cerita semalam,tapi belum basi lagi la..Ada hamba Allah yang baik hati bagi Apam polkadot kat aku malam tadi,.tu pun nak cerita ada kesah!!!! cerita jugak la...


apam polkadot
cantikkan bungkusan dia

resepi apam polkadot
suka tengok...menyerlah warna
Dulu pernah juga buat apam polkadot nie,tapi lebih sedaplah kalau ada orang yang bagi..lagi la bertambah kesedapannya..Rezeki....Janganlah ditolak..Dah selamat sampai dalam perut aku nih...




Post a Comment

  1. comelnya.. org bagi selalunya sedap je khen.. kiki

    ReplyDelete
  2. comel je tengok apam polkadot tu..hehe

    ReplyDelete
  3. comelnya apam polkodot tu kak.. rezeki jangan ditolak.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak ida. wahh bestnya. sheila suka apam polkadot ni. sweet je rasa dia... hehee ~~~

    ReplyDelete
  5. comel jer apam tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... Jumaat mmg pmbwa rezeki..

    ReplyDelete
  7. apam polkadot..comel box dia kan..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan salam singgah sini KSD...comelnya apam polkadot tu...Diana belum penah lagi makan jenis apam polkadot...kalau yang apam biasa tu dah...

    ReplyDelete
  9. Terserlah kecomelannya... Mesti sedap ;)

    ReplyDelete
  10. Murah rezeki org yg memberi dan org yg menerima ;-)

    ReplyDelete
  11. comelnya apam tu...memsti sedap kan..

    ReplyDelete
  12. cute je kan apam pokadot..sekali ngap sebijik..

    ReplyDelete
  13. belum pernah cuba buat apam polka dot sendiri kak.... nak juga mencuba nanti...

    ReplyDelete
  14. Semoga murah rezeki orang yang memberi..

    ReplyDelete
  15. Wahh menarik... alhamdulillah.. rezeki.. :)

    ReplyDelete
  16. comelnye apam.. nak makan pun sayang.. >_<

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top