9
Assalamualaikum



Alhamdulillah..nampak hari nie takde Malware menyerang.Segala komen telah dimoderation kan sementara waktu..Takut anonymous tu mengganas lagi.

Semalam,aku dapat free sample Face Wash Gel Dari Epiderme.Wah...teruja kejap..Sebab aku memang suka nak mencuba sesuatu produk ni.Sebab tu dalam blog aku nie banyak beauty produk yang aku cuba..

Itupun aku terpilih sebagai salah seorang 20 pembaca pertama cik Lily putih dalam entry beliau yang nie
http://www.ciklilyputih.com/2013/12/my-epiderme-journey-part-1-cleanser.html
Sila-silalah singgah...hehehe

Tara....

sorry gambar tak terang...pakai hp cikai je..


Kebaikkan Face Wash Gel Epiderme nie:-
  • Mengurangkan keradangan kulit dan mencegah liang roma tersumbat
  • Menghilangkan garis garis halus  dan kedutan pada wajah..
  • Merangsang pertumbuhan sel sel baru

Cara penggunaannya
  • Letak Face Gel sedikit di tapak tangan,letakkan air gosok sehingga berbuih
  • Sapukan dimuka dan urut perlahan-lahan hingga ke leher..
  • Gunakan dua kali sehari
  • Setelah itu Gunakan Control & Purifying Lotion  
Apa yang aku suka tentang Face Wash Gel Epiderme ni,buih yang banyak hanya dengan sedikit sahaja penggunaanya.Ia juga melembapkan kulit dan tidak mengeringkan.


Face Wash Gel Epiderme nie berharga RM105.00(120ML)




Untuk korang yang ingin mendapatkan Face Wash Gel nie..boleh la ke website Epiderme di bawah nie
Selamat mencuba..


Epiderme Website: http://epidermeskin.com

Post a Comment

  1. wahh tahniah kak sebab terpilih

    Hari ini last untuk vote, Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  2. Semua usaha kecantikan diri adalah untuk suami masing2..ini lah cabaran bg para isteri ; sy sedia maklum..

    Tahniah KSD.

    ReplyDelete
  3. tahniah..murah rezeki..try pakai ye..jangan lupa review

    ReplyDelete
  4. wah harga boleh tahan..bestnya dapat try..congrats kak!

    ReplyDelete
  5. wow! congrates kak, boleh dah nak cuba ni hehe :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top