17
Assalamualaikum

Cerita hari minggu yang lalu,,walaupun cuma satu hari je berlalu kan..heheh..

Dah Plan awal-awal dengan kawan kawan yang lain nak berjumpa..Ini semua kerana kedatangan rakan dari KL,turun ke JB..tu yang ambil kesempatan untuk ber"together-together".

Nak cerita sedikit di sebalik kawan-kawan aku nie,Perjumpaan kami dahulunya adalah di alam maya ni,membawa ke alam nyata,,Kalau korang nak tahu,group kami nie dinamakan "Sengalians" sebab semuanya sengal,walaupun mereka tergeolong dari golongan mak2 orang dan bapak2 orang..

kenal Blogger Aefa Aerisya?..hehehe..klau korang selalu masuk blog dia,mesti korang kenal kan..Dialah Guest kami yang datang dari KL tu..Actually dia bekerja di KL..

Ok,pertemuan singkat kami hari tu,just makan dan sembang shj,Sempat jugaklah belikan tiket.Sementara nak tunggu tiket pukul 3.Kitorang jalan-jalan dulu..Anyway,sebenarnya ramai yang tak dapat hadir masa santai gedik kitorang tu..ehehehe...Tengoklah,,..seorang je lelaki yang menjadi supir kitorang masa tu..hehehe...Thanks Uncle Bro...muahaha...

Tapi ada satu peristiwa yang betul betul menjadi tragedi kenagan kami di Johor,.

nantilah aku ceritakan dalam next entry..so korang layan gambar nie dulu..Tak banyak pun..Tapi kami sempat lah pergi city square,pergi Popular Bookstore,Beli novel dalam enttry ni http://www.kisahsidairy.com/2014/02/review-novel-dicintai-atau-mencintai.html

Eh...aku dah habis baca novel tu...for sure korang suka baca cerita ni..Mula mula ketawa sorang2..sweet je cerita..Sampai bab tengah2 pulak,korang akan menangis..Dan biasalah happy ending..





Post a Comment

  1. seronok dapat hangout with bloger kan

    ReplyDelete
  2. seronoknya.. jauh merantau tu drpd KL ke JB :)

    ReplyDelete
  3. siapa sangka kan.. dr alam maya kita boleh berkawan.. seronoknye together2...

    ReplyDelete
  4. syiok tgok sesama blogger dapat mengeratkan lagi persahabatan mcm ni..:)

    ReplyDelete
  5. Wah sengalians lagi..not bad..must be a memorable event ni..

    ReplyDelete
  6. wah...sure best seb geng satu kepala kan.

    ReplyDelete
  7. Wahh best.. seronok dpt berjumpa mcm tu.. :)

    ReplyDelete
  8. bestnyer dapat jumpa rakan blogger. Bila kita boleh jumpa ye kak? hehe

    ReplyDelete
  9. Haha... Ada juga nma sengalian..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top