6
Assalamualaikum


Hari nie aku nak memperkenalkan satu produk yang berasaskan minuman berperisa sedap yang pastinya korang suka untuk mencubanya.

1st time rasa memang dah jatuh hati,rasa masam manis buah memang sangat-sangat menyelerakan.
Pertama kali aku terima parcel ni,memang dah keterujaan walaupun testimoni bertukar tangan pada kakak ipar aku,Yelah,masa aku terima parcel nie,aku tengah pregnant.Tu yang aku gunakan kakak ipar aku untuk mencubanya.
Displaying 1389086548294.jpg

Nielah yang aku dapat...heheh...satu kotak ada 10 botol.Dan aku dapat 3 kotak  untuk sebulan.

Apa yang terkandung dalam Fairy Beauty nie...sila baca..




12 Kelebihan ajaib yang ada pada Fairy Beauty Fairy Whitez ni adalah
  1. Mengurangkan penampilan kedutan dan garis-garis halus
  2. Menegang dan menghaluskan kulit
  3. Menggalakkan sel dan tisu pertumbuhan semula dan memperbaiki peredaran darah dalam badan
  4. Mengembalikan keanjalan kulit dan menegangkan liang roma
  5. Meningkatkan kelembapan kulit,licin dan berseri.
  6. Mencegah jerawat
  7. Mencerahkan kulit dan menghalang pembentukkan pigmentasi pada kulit
  8. Mengurangkan garisan bawah mata.
  9. Menguatkan Tulang dan sendi
  10. Menggalakkan pertumbuhan rambut lebih lebat dan menggalakkan kuku yang sihat.
  11. Sifat antioksidan yang menentang radikal bebas kembali membahayakan
  12. Memelihara tubuh dengan vitamin, mineral, asid amino dan antioksidan



Bagaimana ia bekerja didalam kulit kita

Testimoni pengguna 


Testimoni dari kakak aku pulak..

Lepas guna product nie,alhamdulillah,bukan setakat muka sahaja makin berseri,tetapi lebih bertenaga.

So kalau korang nak mencari product nie,

** Fairy Beauty Fairy Whitez nie sekarang tengah promosi dengan pembelian 2 kotak korang akan mendapat percuma 4 botol lagi..so Dapatkan segera hari nie sebelum promosi tamat ye.hanya di Hishop



‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy 
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe






Post a Comment

  1. salam sis dah lama x nmpk kat cne..

    ReplyDelete
  2. kak.. gambar yg atas sekali tak keluar la... tahniah dpt produk kecantikan..

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat beauty produk ni..nampak kesan positive pada kakak akak tu :) lebih berseri² dan badan pun sihat bertenaga :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top