31
Assalamualaikum

sumber :google

Selamat berhujung minggu untuk korang..Tapi yang berhujung minggu jelah...hehehe..Aku khaskan untuk orang yang bercuti hari nie..Maklumlah,Johor dah bertukar cuti...Ada yang masih mengekalkan cuti hujung minggu pada hari ahad dan ada yang mengubah hujung minggu pada hari Jumaat.

Macam orang orang kerajaan bekerja hari nie.Bila dah bekerja tinggallah saya sorang sorang kat rumah..Pepagi dah kemas rumah sebab sat lagi nak pi dating dengan kawan kawan lama..Alahai.lamanya tak jumpa dengan diorang..ada dalam 4 tahun kot..Tapi ada yang belum jumpa 7 tahun lamanya..

Nanti aku bagitau ea..Ingat nak up entry dinner aku malam tadi.Sempat snap beberapa gambar je untuk tatapan readers blog nie..

Oh...Ceritanya semalam aku makan steambot...emm..nanti klu balik cepat aku up entry untuk korang ye..
ok..sambung kemas....sempat nanti sambung blogwalking...tadi pun separuh je sempat..

Oh ya...thanks kat newbie yang follow blog nie..Alhamdulillah follower dah meningkat..Harap jangan jadi follower sekadar singgah je..Singgahlah lagi baca soksek soksek daku nie..hehehe


Nah aku bagi coffea latte kat korang...jemput la..aku ambil dari dapur en.google tadi..heheh



Post a Comment

  1. Selamat bekerja buat warga johor..

    ReplyDelete
  2. kena tunggu entri steambot ni :l

    ReplyDelete
  3. selamat berjimba dgn teman2 lama.... salam hujung minggu KSD. Pcl dan mamaD kalau cuti minggu, bersarapan mesti kat luar... *luar negara ..hihi

    ReplyDelete
  4. pagi dear :)

    http://vitaminboutique.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. selamat brhujung minggu sis..jalan2 ekk.kita pun cuti juga

    ReplyDelete
  6. selamat berhujung minggu...^_^

    ReplyDelete
  7. akak budak hoott tu la ramai followers xD

    ReplyDelete
  8. Selamat berhujung minggu.

    P/S: Stok buku Tetamu Istimewa, telah ada di tangan saya. Jika berminat boleh pesan kepada saya. Boleh rujuk entri di blog saya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  9. selamat berhujung minggu...kopi latte tu sungguh sedap....hihi

    ReplyDelete
  10. tq aida & selamat bekerja orang Johor!!!

    ReplyDelete
  11. Selamat berhujung minggu...apa lagi.. xde buat apa, jalan2 blog @ bw...:)

    ReplyDelete
  12. dah mlm baru dpt singgah sini... hehe

    ReplyDelete
  13. selamat berhujung minggu semuaaa :)

    ReplyDelete
  14. Slmt petang.. salam hujung minggu Aida.. :)

    ReplyDelete
  15. selamat berehat
    esok dah keje... hehehe

    ReplyDelete
  16. Kalau sekarang ni macam tak puas cuti sebab kalau cuti anak kakak dgn hubby kakak kerja...

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum kak ida, selamat berhujung minggu.. hehee hari isnin baru nak wish.takpe ekk? hiewhiew ~~~

    ReplyDelete
  18. nama je cutu dik, tpi kerja bertengket2 juga kena buat hehehe

    ReplyDelete
  19. weekend tak sempat nak bukak blog..but overall its a good weekend for me..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  20. alamak dah nak malam..good evening lah..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top