21
Assalamualaikum

Hajat hati untuk mendapatkan sekotak Ephyra sudah tercapai..Dan tercapai juga hasrat untuk mencuba dan merasai kenikmatannya pulak..Kalau tidak Ephyra nie dah bertukar tangan.Disebabkan aku keguguran tempohari,boleh la aku je yang mencubanya..Tak perlu la berputih mata bagi kat orang..hehehe...
Tu pun aku terpaksa lepaskan phasa kedua Giveaway Ephyra nie..

Ianya berhasil antara 10 pemenang dari Giveaway nie http://www.kisahsidairy.com/2013/12/contest-kasih-ephyra-phase-1.html
Displaying PicsArt_1391608722874.jpg
Alhamdulillah kan..So hari nie 1st aku try satu sachet..Rasanya memang sedap dan tak payau .Memang sebiji rasa oren..Sedap sangat...Rasa nak buat dua tiga kali je..hehehe...Tetapi kenalah ikut cara pengambilannya,betul tak.
Displaying PicsArt_1391608678019.jpg


Apa yang aku tahu tentang Khasiat yang terkandung dalam  Ephyra nie adalah :
  • Kulit lebih anjal
  • Kulit lebih lembab & halus
  • Tona kulit menjadi sekata
  • Rangsang kulit baru untuk penyembuhan luka
  • Melicin,mencerah dan menegangkan kulit(anti penuaan)
  • Hilangkan jeragat,parut jerawat & sembuhkan jerawat
  • Kurangkan masalah resdung
  • Antioksidan yang mujarab-menentang radikal bebas
  • Memberi tenaga,sesuai untuk warga emas & uzur
  • Kuatkan folikel rambut & mengurangkan keguguran rambut
  • Meningkat sistem imunisasi & metabolisma badan
  • Merawat rambut gugur,kuku & rekahan tumit kaki
  • Kuatkan sistem abdomen & memelihara kelenjar Tiroid
  • Menurunkan tekanan darah tinggi & kencing manis
  • Mengurangkan risiko kanser & tumor
  • Memberi kekenyangan(sesuai untuk proses diet)
  • Mengurangkan berat badan tanpa diet
  • Mengurangkan selulit
  • Mengurangkan asthma/lelah/merawat gastrik
  • Melancarkan Peredaran darah & pulihkan sakit sendi
  • Menguatkan tulang sendi serta menjauhkan airtritis & osteoporosis
  • meningkatkan sel rawan,ligamnet dan otot
  • Merawat penyakit gout/ stroke
  • Menurunkan kolestrol & stabilkan kadar gula dalam darah
  • Membantu menstabilkan pesakit yang mempunyai masalah jantung
  • Sesuai dalam merawat strok,gout,sembelit,buasi
  • Mengurangkan masalah katarak @ rabun dan sakit lutut
Ephyra Sesuai untuk mereka yang mengalami masalah berikut.
  • Kulit berjerawat
  • kulit berjeragat dan berparut
  • Eczema / penyakit kulit
  • Gastrik/Penyakit kulit
  • Gastrik/masalah usus
  • Menurunkan kolestrol
  • Stress/kemurungan/ceria
  • Sembelit/cirit birit/buasir
  • Asthma/lelah/penat/semput
  • Gout/Arthritis sendi
  • Monopouse
  • Ketidakseimbangan Hormon
  • Alergi Makanan laut
  • Resdung
  • Penyakit gusi/demam
  • Masalah tidur/kelesuan
  • Jangkitan Pundi kencing
  • Masalah buah pinggang
  • Kanser/pertumbuhan tumor
  • Sakit sendi & sengal badan
  • Jantung/saluran darah
  • Migrain/sakit kepala
  • Strok/parkinson
  • Penyakit alxheimer(nyanyuk)
  • Masalah senggugut/pms
  • Jangkitan virus/bakteria
  • Darah tinggi
  • Masalah Saraf
  • Kencing manis
  • thyroid
Untuk korang yang ingin mendapatkan Ephyra nie boleh terus ke page Oceanlife2u

Untuk harga Ephyra nie ada dua pilihan iaitu:-

Premium pack 
30 sachets : RM197(sm) RM207(ss)
Trial Pack
10 Sachets : RM68(sm) RM78(ss)

Post a Comment

  1. beruntung la kak boleh terai ephyra :). Jangan lupa kongsikan hasilnya nanti ye hehe (^_^)

    ReplyDelete
  2. bila gugur???? sedihnyaaaa..sabar ek...nanti ada lagi rezeki...bangus jugak produk ni kan

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak ida, bestnya ephyra! nanti ada kesan2 baik, beritahu tauu. sheila rasa cam nak cuba gak. hehehhee. btw jaga diri baik2 kak ida. In shaa Allah ada rezeki lain buat kalian (",)

    ReplyDelete
  4. wah mkn jelita lah nanti.. apa yng penting baik utk kesihatan kita juga kan !

    ReplyDelete
  5. Bertambah awet muda la nampaknye :)

    ReplyDelete
  6. rasa Ephyra memang sedap kan..alhamdulillah pernah merasa kesan positive tu :)

    ReplyDelete
  7. Memang terbukti berkesan Ephyra nih..idaman setiap wanita..heheh

    ReplyDelete
  8. thanks for the info yaa..bertambah skit general knowledge..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. CF pon baru nak mencuba ephyra ni :)

    ReplyDelete
  10. welcome as Ephyra users Kak Eda, memang bagus kannn Ephyra ni... iolsss dah mula terasa flawless itu di muka...

    ReplyDelete
  11. lom cuba lagi --- mmg menarik ni

    ReplyDelete
  12. Wah.. Boleh jadi reviewer produk ephyra lepas ni..

    ReplyDelete
  13. teruja kalau dapat produk ini....hihi

    ReplyDelete
  14. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  15. Ephyra pilihanku.... terbaik dan berkessn.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top