24

Assalamualaikum
Msmw_2014 telah pun berakhir.seorang dari pemenang itu adalah rakan blogger yang sentiasa menyinggah di blog aku ni.Seorang anak muda yang aku kagumi dalam setiap entry yang dia tulis berkisarkan pengalaman hidup nya . kebanyakkan entry entry yang diterbitkan banyak berunsurkan nasihat serta panduan hidup kepada remaja kini.

Blogger yang dikenali sebagai acik adalah empunya blog akupenghibur.com
Acik telah memenangi Best Lifestyle Blog dalam MSMW_2014 kali ini.

Tahniah kepada Acik, moga kemenangan ini menjadi kunci kepada usaha acik untuk terus berjaya di masa akan datang.Menjadi contoh kepada anak muda yang lain Insyallah.

Tak lupa juga kepada blogger Denaihati,dan blogger blogger yang telah berjaya dalam event ni..
Majulah blogger untuk Negara...

Sumber :fb acik


Post a Comment

  1. Akhirnya kemenangan milik Acikk tahun ni.. tumpang gembira dengan kejayaan Acikk

    ReplyDelete
  2. Tahniah.,kepada AKU PENGHIBUR.. dan AKU ORLYLOVE.. TERHIBUR.. Sungguh..hehe..

    ReplyDelete
  3. g sane ke?
    eh, btw, g x event blogger nanti? :)

    ReplyDelete
  4. tahniah acik memang layak dpt anugerah ini..

    ReplyDelete
  5. tahniah acik, mama baru tahu ni..... aduh, cicir nampaknya

    ReplyDelete
  6. Menjadi pemangkin utk lebih gigih buat Acik. Tahniah buat acik.

    ReplyDelete
  7. wah best nya kan . membuah kan hasil atas usaha dia selama ini :)

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada blogger Achik..

    sila support ye..
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march_26.html

    ReplyDelete
  9. tahniah =)semoga murah lg rezeki

    ReplyDelete
  10. Tahniahhhhh....semoga makin maju lepas ni..ye???hehe

    ReplyDelete
  11. Zara pon suka btandang ke blog acik ni.. ^^

    ReplyDelete
  12. Tahniah untuk Blogger Achik a.k.a aku penghibur :)

    ReplyDelete
  13. serious terharu giller.. terima kasih kak ..baru perasan entri ini ..ya Alllah kau permudahkanlah segala urusan pemilik blog ini dan murahkanlah rezeki kepadanya

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top