Post a Comment

  1. laga biji getah... tp paling tak tahan kene peluru biji getah bila main senapang kayu... berbirat belakang badan dibuat nya...hehehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak ida. pernah! pernah! hehehheee. buat baling orang best ni ^_____^

    ReplyDelete
  3. sy 80-an tp sy xtau pun apa benda ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. pernah! suka sgt bila balik kg kutip biji getah kat kebun tok wan :)

    ReplyDelete
  5. ingat!!...tapi sekarang susah nak jumpa...huhuhu

    ReplyDelete
  6. Pernah main congkak dengan biji getah..

    ReplyDelete
  7. teringat kembali ketika zaman aiza kecil-kecil dulu kak.. p.s: aiza baru mula berblog kak, lebih 2 minggu laptop aiza masuk hospital..

    ReplyDelete
  8. pernah sbb kat kampung lia memang byk pokok getah

    ReplyDelete
  9. dulu-dulu balik sekolah mesti main biji getah nie...
    ia juga dibuat kiraan masa belajar matematik....

    ReplyDelete
  10. mun yg lahir 90an ni pun pernah main :)

    ReplyDelete
  11. Buat men congkak best ni.. X pun men laga2..

    ReplyDelete
  12. pernah pegang tapi tak pernah main..hehhe

    ReplyDelete
  13. dulu kecik2 selalu main kat rumah nenek..buat baling2 & main congkak

    ReplyDelete
  14. confirm.. mmg pernah.. belakang umah arwah atuk saya dulu mmg banyak.. siap boleh diisi dlm balang... nostalgia2.. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top