Backpack Dah Sampai

Monday, March 10, 2014

Assalamualaikum


Alhamdulillah..sampai pun...Risau jugak beli online ni..2 kali ganda risau sebab tak pernah beli beg online..Takut tak memuaskan hati..lagi satu takut kena tipu tentang ke"originalan tu.

Dah 2 hari sampai...Tapi tak bestnya guna City Link servis nie,Dia tak hantar sampai rumah..Kena ambil dekat centre City Link..Entah pape jer kan..bayar sevis pun perkhidmatan tak Tiptop..

sisi depan..sorry la pic tak cantik
bagi aku tak cantik warna hitam ni..hehehe..nak juga warna merah or hijau tu


sisi belakang

sisi tepi

Puas hati dengan quality beg nie...Nasib baik..kalau tidak,mau mengamuk adik aku tu ha!!..
Aku pernah cerita dekat entry ni >>  

Beli Backpack Deuter Online



Notakecil : #PRAYFORMH370

You Might Also Like

15 Orang Komen

  1. Assalamualaikum kak ida. alhamdullilah dah selamat sampai backpack. cantiknya~ jeles kita... ;p

    ReplyDelete
  2. Alaaa...tak kluar lah gambarnya.

    ReplyDelete
  3. tak nampak la sis gambarnya..

    ReplyDelete
  4. tak pernah lg beli beg online...takut tak puas hati..huhu

    ReplyDelete
  5. cantik, simple...
    akak pon tak penah beli beg secara online..lebih suka pi kedai pilih yg berkenan..

    kalau beli barang lain pernah la, biasanyer guna hikmat SKYNET, sampai barang pon depan rumah kan best! :)

    ReplyDelete
  6. comel la..saya tengok pun berkenan

    ReplyDelete
  7. cantik gak warna beg tu kak..hehhe

    ReplyDelete
  8. cantik gak warna beg tu kak..hehhe

    ReplyDelete
  9. cantik..nasib baik sampai..

    ReplyDelete
  10. cantik kak..tak cepat kotor kalu warna hitam..berapa liter ni kak..???

    ReplyDelete
  11. Wahh cantik... sempoi, ringkas tp nampak mantap.. best lah.. :)

    ReplyDelete
  12. nasib sampai dengan selamat kan..mesti adik akak suka punya :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"