24
Assalamualaikum

Dah lama cari backpack  nie..Ingatkan susah nak dapat..Adik aku bernasib baik kerana mempunyai kakak yang sanggup nak menolong..haha...So along(panggilan nama adik) berterima kasih kepada kakak mu ni.

Puas menggoogle nak cari backpack  nie,yelah bukan senang-senang nak beli online.baknya kena tipu...Berbagai website yang aku buka,semata-mata nak cari info pasal backpack  nie..Heh!!! susahkan i tau..

Tapi Disebabkan along ada bagi duit extra kat kakak dia nie,Belanja beli jajan katanya...Ceh!!!..cit!!...ingat budak kecik ke.belanja la seratus dua,baru best..

Dengan redhanya aku membeli,walaupun rasa sayang pulak nak beli dengan harga yang mahal tu..Budak-budak sekarang nie..Terlalu branded sangat..kakak ko ni pun beli beg cap Jusco je tau..huh!!

deuter race exp air
backpack Deuter Race Exp Air

backpack
Gambar yang lebih jelas...aku pulak yang berminat..tak dapat nak beli,dapat pinjam jadi la..

Dah beli pun..iolss suka hijau tu...tapi si along tu tak berminat..Tak lelaki namanya...hahaha
perkataan Iolss tu dah terikut si farah dengan zaza la nie..keh..keh..

Tapi aku dah pernah tengok quality beg nie memang bagus.
Kegunaan beg ni bila korang pi hicking ke,riding ke..or mane2 boleh la guna backpack nie..Ada siap sekali dengan rain cover..Dia beli nie pun sebab senang,nak pi mana-mana...nak pi kelas pun boleh guna..
lantak ko la dik..janji tak membebankan mak ngan ayah dah la...


Korang yang suka travel tu,tercari-cari backpack nie boleh tengok website Deuter ni :-

Post a Comment

  1. Assalamualaikum kak ida, wahh cantiknya deuter ni. ori kak? perghh warna hijau ni menawan hatiku kak. hiewhiew... tahun depan la nak mula balik aktif travel dan suka lasak ni. in shaa Allah, boleh beli seketul beg deuter ni ~~~

    ReplyDelete
  2. @Sheila Salimsheila..deuter ori...nanti travel boleh bawak bby sekali..hehehe

    ReplyDelete
  3. brand deuter ni bagus kan.husband pun ada satu.lagipun senang sangat guna backpack ni..banyak partition and flexibel kot :)

    ReplyDelete
  4. Wahh cantik beg ni. Nanti boleh lah beli satu untuk anak..:)

    ReplyDelete
  5. btl tu..husband sy pon guna backpack brand ni jugak..memang tahan lasak la beg ni..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, cantik, mahal brand deuter ni.

    ReplyDelete
  7. best nie nak g jalan2.. lagipun beli online mmg berbaloi..

    ReplyDelete
  8. memang menarik..sesuai nie utk travel2

    ReplyDelete
  9. suka kaler hijau ! partition and flexibel...

    berbaloi if dapat memiliki backpack ni...

    ReplyDelete
  10. harga camne? murah sket ke murah banyak ke, ke tak murah langsung.. ermm

    ReplyDelete
  11. @CikLily Putih harganya mahal..terketar nak keluar duit kalau saya..hehe..rm275 cik lily

    ReplyDelete
  12. Mata saya cepat aja tertarik pada backpack warna hijau tu Siti. Sejuk mata memandang.

    ReplyDelete
  13. btuah dapat kakak cmnie..
    hehe..
    nk jadi backpackers ker beli beg tu.

    ReplyDelete
  14. Mr.K pun dah beli.. nak buat apa entah..hahah

    ReplyDelete
  15. nak research barang online ini memerlukan kesabaran yang tinggi..saya pun selalu kena macam tu gak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. dah lama tak beli backpack, kaler pink tak der kak??? he he he...

    ReplyDelete
  17. demi adik tersayang along sanggup belikan juga ya, hehe.. memang lawa beg tu kak ida..

    ReplyDelete
  18. saya ada sebijik beg deuter.. saya beli rm 100.. ori or tak tak sure, tapi pakai so far okay je..

    ReplyDelete
  19. tak pernah ada backpacker nie....tapi tengok backpacker askar memang best dan cantik....

    ReplyDelete
  20. hai. salam perkenalan.

    cantiknya beg kaler ijau tu.

    ReplyDelete
  21. Jom singgah beg deuter made in vietnam
    gred copy ori

    http://begdeutersale.blogspot.com

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top