32
Assalamualaikum

Selamat pagi semua..Aku pasti semua orang didunia ni Allah beri satu keistimewaan.Salah satunya kreatif.
Bila dah namanya Kreatif nie,Semua benda yang dibuat,akan kelihatan cantik dan sempurna.

Hehe..tetiba pepagi cerita pasal kreatif ni kan.Dah kenapa gaknya.Korang perasan tak korang nie tergolong dari orang-orang yang kreatif dalam sesuatu hal atau tidak..Kreatif ni,datang dari idea yang spontan.Tak boleh nak paksa betul tak?? Bila dah namanya kreatif,bila korang takde mood,takkan timbul nya idea idea kreatif korang tu kan.

Itu jugak yang berlaku pada kita semua.Contohnya aku la...Aku memang kreatif dalam bab-bab melukis kartun nie,Bila timbulnya kreatif nie,mungkin masa aku tengah berjalan-jalan,sedang memandu or sebelum nak tido..Bila timbul idea,for sure aku terus melukis kan...Dan terhasil la kartun yang sangat kreatif..Ni contoh je..Bukan aku pandai melukis..Tapi bakat menconteng tu memang ada la..hehehe

Tetiba pepagi ni meroyan pasal kreatif,Ini gara-gara seorang supervisor production tempat aku ni yang membuat sesuatu bila dia tengah boring dan bosan..maka terhasil la seperti ini,


hahaha..,.korang tau ke ape nie...hehehe...

Gelak ler pepagi ni walau tak selawak mana...Saja nak bagi chill kat korang..

ok..da boleh buat kerja...

Post a Comment

  1. bilik mandi & toilet ehehe memang kreatif idea spontan tu

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak ida, wahh kreatif gila ni... jamban tu comel kot. hehe ~~~

    ReplyDelete
  3. Gila tak kretif...terbaiklah...

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak terjah sini, hari ni baru dapat terjah blog awk :)

    Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  5. boring smpai boleh buat model tandas..? ini mmg kreatif.. idea masa tgh buang hajat ke aper nih.? hahahha

    ReplyDelete
  6. sy seorang pelukis yg hebat ketika sy bosan xde keje..hihihihi

    ReplyDelete
  7. wahhh...memag kreatif dan mempunyai tangan seni...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. sgt kreatif... mcm betul je.. hehe

    ReplyDelete
  9. memang kreatif mendesign tu..hehe :)

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum..kisahsidairy,

    kreatif nyer dia... tak terfikir nak buat..

    mselim3

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum..

    Salam perkenalan.. follow done.. ;)

    ReplyDelete
  12. subhanaAllah kreatifnya ..daebak !!

    ReplyDelete
  13. memang kreatif tu..comel pulak...

    ReplyDelete
  14. kreatif sungguh! Idea datang spontan biasanya memang memberikan hasil yang tak disangka2 kan kak :)

    ReplyDelete
  15. sah memang kreatif..bosan takde keje ke sampai sempat wat tu..huhuhu

    ReplyDelete
  16. hahahaha...melampau spontaneous ni...hehehe...

    ReplyDelete
  17. sangat kreatif ni kak..
    boleh guna tak tuk melabur?? hahaha

    ReplyDelete
  18. Wahh menarik ni.. kreatif & cool... :)

    ReplyDelete
  19. kreatif! guna apa buat ni ye?sempat lagi ye buat :)

    ReplyDelete
  20. mmg kreatif betui tu.. wlpun idea spontan...

    ReplyDelete
  21. Haha..terbaekkk..boleh guna ni time kecemasan

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top