23
Assalamualaikum

Korang ingat lagi tak entry aku sebelum pi bercuti..Tuari aku ada bagitau korang nama-nama top supporter untuk Blog aku nie..Top supporter nie adalah rakan blogger yang rajin menyinggah dan memberi komen di Blog aku..Atas usaha sama mereka..cewahhh!!..sedikit saguhati tanda kenang-kenangan untuk mereka yang terlibat.

Ole -ole dari langkawi memang aku beli khas untuk para supporter aku nie..

Kepada Rakan blogger yang tertera namanya dalam Top Supporter aku nie diminta kerjasama mereka untuk memberikan  nama/alamat/url blog korang pada aku.

korang boleh emelkan kepada : sitirohaida81@gmail.com dengan kadar segera...
top supporter

Link Blog mereka.Kotlah ada yang belum terjah...











Terima Kasih tak terhingga untuk korang ye.

Entry percutian aku ke langkawi tu,rasanya tak sempat lagi nak update buat masa nie,Faham-faham jelah bila dah lama bercuti,Kerja kat office ni,berlambak-lambak nak kena buat..So aku KIV dulu lah ye.


Post a Comment

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. terima kasih kak ida..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah dan tahniah pada yang terpilih.

    ReplyDelete
  4. tahniah buat yg tersenarai..

    ReplyDelete
  5. Sally takde? huwaaaa~ pemalasnya sally!

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak eda, alhamdullilah. sheila baru hantar email. hehehe terima kasih banyak kak eda.. semoga bertambah murah rezeki kak eda sekeluarga ~~~

    ReplyDelete
  7. tahniah pada mereka yang tersenarai (:

    ReplyDelete
  8. tahniah semuaa
    terima kasih sudi singgah :)

    ReplyDelete
  9. Wah.. ada juga saya ye.. Alhamdulillah. Nnti saya emel eh.. T kasih Aida.. :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah lah kepada mereka yang tersenarai..

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada mereka sumer. Kenit memang tak terkejar hehe ;)

    ReplyDelete
  12. tahniah. tanpa mereka siapalah blog kita :)

    ReplyDelete
  13. Wah. Tahniah kepada para blogger yg rajin tuu. Insha'Allah, jadi contoh utk kami semua :D

    ReplyDelete
  14. tahniah dapat buah tangan ...

    ReplyDelete
  15. pagi sis..lya baru on9 hari nie tak apa kan..tq sis ada plak kita trsenarai kat situ

    ReplyDelete
  16. Tahniah untuk semua..jap lagi fiza send details ye kat email..maaf lambat

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.. Terima kasih...

    ReplyDelete
  18. Fiza tersenarai rupenye.. sowi.. baru baca hari nie.. skrg jugak Fiza emel kan.. hehe.. terima kasih kak.. >_<

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top