23
Assalamualaikum

Alhamdulillah...sekali lagi...Dapat BE/CPUV dari DIGI pulak..hehehe..walaupun bukan pengguna Digi,tapi Nuffnang tetap bagi aku BE/CPUV nie..macam la Nuffnang tu tau aku pakai digi ke tak..Ade Kesah ke dia..

Rasanya Nuffnang tak putus-putus berikan aku BE/CPUV..bersyukur sangat.Terima kasih jugak kat korang..kalau bukan korang yang rajin menyinggah kat blog nie,takdenya aku akan dapat percent yang tinggi dari Nuffnang..maknanya jumlah yang dikreditkan tu bergantung kepada jumlah pengunjung jugak kan.

Maklumat lanjut korang boleh layari  Digi.com





Post a Comment

  1. yang ni akak dah dapat tp lom ada amount lagi..hehehehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki, singgah sini sambil klik iklan nuff kat bawah nun... kat blog kita pun ada 6CPUV sdg running..alahamdulillah.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah petang Jumaat...tahniah KSD...semoga bertambah2 lagi rezeki yer..

    ReplyDelete
  4. wahhh...congratulation...menabung Digi sini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. tahniah sally suport
    klik md n colgate

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. banyaknya kak.. berapa yang on going dah tu..?

    ReplyDelete
  8. CS pun dapat jgak CPUV dari DiGi ni....=)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki, congrats kak...

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. congrats kak, kita tambah tabungan akak :)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum kak eda. wahh rezeki. alhamdullilah. selamat pagi, singgah sambil menabung sini~~~

    ReplyDelete
  12. tahniah.. saya menabung inti dan digi sini.

    ReplyDelete
  13. Wah.....kaya cepatlah ni yek dapat cpuv hehe

    ReplyDelete
  14. lya pun ada dpt ehehe..lya terus menabung cne

    ReplyDelete
  15. Congrats kak dapat CPUV baru lagi :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top