19
Assalamualaikum

Alhamdulillah...ada lagi BE/CPUV yang muncul.Tengah menari-nari kat dalam blog aku nie..Thanks kat korang sebab selalu sudi singgah kat blog aku walaupun lately nie,pageviews semakin menurun..Huhu...Orang tak sudi nak masuk blog aku kot..

But it's ok..Kita tak boleh nak memaksa...Walaupun Pageview blog ni rendah,tak bermakna aku nak give up bagai..Aku akan terus berblogging..mencatat apa sahaja yang ingin aku catatkan dalam blog kesayangan aku nie.
Mungkin aku kena terima,aku masih baru dalam bidang ni,walaupun dah bertahun-tahun berblogging.Cuma setahun dua nie baru aktif.Mungkin aku tidak pandai karang ayat yang boleh buat semua orang rasa teruja untuk kembali menyelinap ke blog picisan aku nie..ececeh....But it's ok.Life must go on...belajar dari sesuatu..
neogal

Oklah..berbalik dengan cerita BE/CPUV tadi..Nuffnang bermurah hati nak bagi lagi.Kali nie dari Herbal Essences keluaran dari Jepun..Dulu aku pernah jugak pakai Herbal Essence nie..Gila wangi rambut kalau pakai ni,lepas tu rambut akan menjadi lembut.selembut sutera gitu...

IMG_23012014_154317

Herbal Essence :Japan series nie akan dilancarkan melancarkan satu parti khusus untuk blogger..yea!!!!..
Tapi tak mungkin ko nak pergi kan!!...Parti yang akan diadakan itu nanti mempunyai tema sendiri iaitu

“Herbal Essences Neo Gal Party”!

Wah..ada tema bagai...Herbal Esseneces Neo Gal Party nie juga akan didatangi blogger-blogger seperti 
 Jane Chuck, Cheesie, BoBo Stephanie, FourFeetNine, Mia Suraya, Bwincessnana and Myamethyst-Shea.Korang kenal ke????..Tak kenal sila google occay..


Di mana akan diadakan party tu,sini alamatnya
Date : 13th April 2014
Venue : The Pool, KL
Time : 4:30PM – 7:30PM

Untuk korang yang ingin mendapatkan tiket nie,korang boleh la klik SINI atau korang lawati IG mereka disini.
#HerbalEssences @Nuffnang

Tapi sebelum tu,korang kenalah sertai peraduan dulu sebelum mendapatkan tiket ye anak-anak...

Post a Comment

  1. Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Mohon singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. Zumal singgah disini, selamat berhujung minggu :)

    ReplyDelete
  3. Mcm menarik jg ek event tu..
    Nway congrats tau..
    Keep on blogging.

    ReplyDelete
  4. wah.. rezeki tu kak, tahniah ye.. mama klik klik iklan akak..

    ReplyDelete
  5. wah.. rezeki tu kak, tahniah ye.. mama klik klik iklan akak..

    ReplyDelete
  6. Tahniah..rezki jangan ditolak

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. tahniah.. slmt berhujung minggu Aida.. :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah !...alhamdulillah rezeki :D

    ReplyDelete
  9. tahniah.moga mkin bertambah cpuv nnt

    ReplyDelete
  10. hehehe...sally dah klik..

    hihihi..sorry la jarang datnag blog akak..kekangan masa..entry pun auto publish je :(

    ReplyDelete
  11. tahniah kak.. menabung caltex untuk kak..

    ReplyDelete
  12. Bestnyer..CN lama dah tak ada cpuv nk menari nari kt blog..huhu

    ReplyDelete
  13. Menabung INTI & Canon kat sini..

    ReplyDelete
  14. tahniah.. Fiza menabung KFC juga buat akak..

    ReplyDelete
  15. Wah-wah CPUV tu

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete
  16. Klik iklan...menarik even tu..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top