18
Assalamualaikum

Alhamdulillah.Dapat lagi BE/CPUV bulan ni..Thanks sangat Kat Nuffnang sebab bagi BE/CPUV yang banyak..Harap ada lagi lepas nie..Nak beli Ferrari merah satu..

Aku pun tak pasti iklan LINE SHOPPING berada dalam blog aku nie.Dan aku tidak sedar akan kewujudannya..yang aku pasti BE?CPUV nie dimasukkan pada 7 march 2014..Mungkin Nuffnang update malam kot.

Korang,kalau nampak Iklan LINE SHOPPING nie,rajin-rajin la klik ye...sorang satu pun cukup..betul ni,aku nak beli FERRARI..bukan FERERRO ok

Saja aku nak colorkan perkataan kat atas tu..menarik juga warna warni ni..barulah Satu Malaysia..
hehehe..
line shopping

line shopping

maklumat lanjut disini -LINE SHOPPING


Esok tak kerja...hari nie aku halfday..tapi sempat buat autopublish entry nie...hehehe...Esok aku update lagi...

Selamat berhujung minggu buat korang semua...

Post a Comment

  1. Assalamualaikum,Wah, tahniah...
    so far tak nampak lagi iklan tu ..
    Kiera klik VISA, INTI dan SHARP :D

    ReplyDelete
  2. sayapun dapat cpuv tu tp x nampak pun iklannya..
    saya klik iklan sharp..ade gmbr doraemon keluar..huhu

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...done klik sharp doremon...

    ReplyDelete
  4. Sinngah malam Ahad disini. Tahniah ya...

    ReplyDelete
  5. Tahniah ye, saya isi tabungan awak ye :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah . Bila Allah nak beri rezeki .

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..rezeki hari minggu..

    nak dapat jugak macam ne erk..huuhuu

    ReplyDelete
  8. tahniah kak.. rezeki.. slmt berhujung minggu

    ReplyDelete
  9. tahniah sis..semoga terus dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  10. salam

    tahniahlah heee..suri ada juga dapat.

    tapi sayang iklan tu tak run.cuma petang ahad tengah run "sharp" saya picit 2 sharap untuk kamu ya.

    jom ke blog cahayacinta hee..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah... tahniah.. semoga Aida terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  12. bestnya dah masuk cpuv... tahniah !!

    ReplyDelete
  13. untung la tak kerja hari ni...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top