24
Assalamualaikum


Ada ke yang suka makan burger ni...Aku suka burger bakar abg burn...hehehe...Mc'D aku suka jugak...
Mc'Donalds telah adakan satu pertandingan yang melibatkan hadiah bernilai rm5,000."Cast your Vote Now And Win"

Untuk maklumat lanjut korang boleh terus ke facebook page Mcdonalds


Tak mau update banyak-banyak...By the way Big Thanks to Nuffnang and readers...




Post a Comment

  1. sis dpt lagi cpuv..tahniah murah rezki bln nie

    ReplyDelete
  2. wahh nak jgk..hehehe.....nuff ni kdekut la hahaha

    ReplyDelete
  3. wahhh... nak chek gak la dpt ke tak... recently dah tak terhapdate dah blog..huhu

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...kisahsidairy,

    wahh.. sedap mcD tu..

    mselim3

    pls: yummmm22

    ReplyDelete
  5. Tahniah Ya..Murah rezeki dia...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah murah rezeki.. Baru td dpt burger tu.. Masuk ofc jek..aikk sape la yg letak atas desk...

    ReplyDelete
  7. Tahniah yea...murah rezeki....

    ReplyDelete
  8. Ya! Muncul pun McD tu...klik2 untuk anda! Semoga kenyang ye... :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak eda. hehe bestnya. murah rezeki akak, alhamdullilah. selamat pagi, sheila singgah sambil menabung sini~~~

    ReplyDelete
  10. burger mcd yang sedap! congrats kak dapat CPUV lagi :)

    ReplyDelete
  11. tahniah ! asyik dapat cpuv jer, untungla..huhuhu

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rezeki.. tahniah.. farah isi tabung.. =D

    ReplyDelete
  13. mama tak dapat mcd kak, mama dapat kfc, jadilah tu, rezeki juga

    ReplyDelete
  14. Saya kat sini layan burger pakistan jer... Tapi sedap jugak... Sedap sikit dari mc chicken... Hihihi

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top