20
Assalamualaikum

Sebenarnya nak update entry semalam pasal dapat BE/CPUV nie,tapi malas nak duduk depan komputer.
Lebih suka guna tab yang depan mata.Tapi disebabkan aku tak berapa nak terror guna Bloggerdroid tu,aku bawak entry semalam untuk pagi ni...hehe

Thanks sekali lagi kat korang yang rajin terjah blog aku nie.Alhamdulillah,rezeki tak putus-putus Nuffnang bagi.Syukur..Boleh topup nak beli handphone..huhu..

BE/CPUV kali nie aku dapat dari Zinger Reloaded..Maknanya KFC telah melancarkan produk terbaru dari mereka iaitu KFC Zinger Reloaded yang berharga seperti dibawah nie..


Kepada korang yang belum try lagi product terbaru dari mereka boleh la mencuba sekarang..Ingat petang nie baru nak try..huhuh...
Maklumat lanjut korang boleh ke page KFC Malaysia


Ahamdulillah..semalam hujan seharian..Sejuklah sikit bumi Allah swt nie..
Apa pun Allah swt mendengar setiap keluh kesah hambanya,Teruskan berdoa..
#prayformh370







Post a Comment

  1. Bunda belum pernah makan yang ini lagi...

    #prayforMH370 :(

    ReplyDelete
  2. congrats Kak Ida
    lepas ni boleh gi KFC try burger baru..

    ReplyDelete
  3. wah tahniah rezeki CPUV, but Angah kata mmg best lah menu baru KFC ni

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...murah rezeki...semoga murah rezeki selalu...^_^

    ReplyDelete
  5. tahniah..dapat CPUV makin semangt nak update..kan??

    ReplyDelete
  6. Wahh... alhamdulillah.. tahniah Aida.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..rezeki..tahniah akak!kfc tak muncul..nana klik2 sharp n london akak:)

    ReplyDelete
  8. eh eh..
    cmner sama ngan shark nie..
    hehe

    ReplyDelete
  9. Tahniah.. Br mkn bfast kt kfc semlm.. Suke bubur die

    ReplyDelete
  10. Menu baru nie...rezeki lagi...tahniah..

    ReplyDelete
  11. congrats Kak..moga terus dimurahkan rezeki.aminnn

    ReplyDelete
  12. tahniah kak, sama macam mama.. dapat kefci jugak

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top