16
Assalamualaikum


 Klik banner nie untuk join

 
Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway 2014 by Syira Lokman"
3. Letak banner dekat entry. (klik banner,bawa banner ke entry anda & paste)
-bawa ke new tab pun boleh then copy je :)
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan URL entry anda (bukan link blog sahaja ye tapi link entry giveaway)
di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?

1. Semua peserta akan disenaraikan dan anda boleh gunakan list untuk blogwalking.
2. Bloglist x 10 (sepanjang bulan April dan Mei tahun 2014) [SYIRA]
3. Tudung x 3 [DALEELA]
4. Topup RM5 x 3 [GHAZALI]
5. Lukisan x 1 [NURDANI] *pemenang WAJIB bagi gambar yang menutup aurat.
6. Bloglist x 3 dan keychain x 2 [CHE DYLA]
7. Domain dot com (selama setahun sahaja) x 1 [AZHAFIZAH]
8. Kupon rebate pembelian satin skinz rm50 x 5 [ALIYAH]
9. Novel x 2 *pemenang boleh minta nak novel apa [SHADHIRA]

Hadiah Misteri dari Syira untuk TOP REFERRAL x 2

Mudah kan? jom ramai2 memeriahkan Giveaway 2014 by Syira Lokman ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow blog kowg juga :)
Bersama merapatkan ukhwah ^_^

Post a Comment

  1. Selamat ber GA & Good luck k..

    ReplyDelete
  2. Cursor mania & blue birds for you!!!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..
    terima kasih sudi join GA Syira ye ^_^
    jom blogwalking blog peserta lain juga !
    barulah org lain pun nak balas kunjungan :)
    HADIAH DAH DITAMBAH ! sila check semula syarat ye :)
    jangan lupaa promote ye..top referral masih dicari ! ^_^
    TQ ! :)

    ReplyDelete
  4. Salam ukhwah. :) Saya dari segmen yang sama :D
    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/03/giveaway-2014-by-syira-lokman.html

    Terjah blog saya ^^

    Sincerely,
    Miss

    ReplyDelete
  5. Hai emma dari segman yang sama :)
    Jum jemput datang ke blog emma

    http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/03/giveaway-2014-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top