14

                                                                         Assalamualaikum

Selamat tengahari.selamat berhujung minggu.Seronok dapat bercuti hari minggu ni.Boleh settlekan kerja rumah, boleh memasak apa yang untuk asah skill memasak..heheh

Tak lupa juga boleh beriadah dengan family.Tuyang seronoknya, dan bolehlah release tension.
Tu bagi husband and wife yang bercuti sama hari.Tapi tidak aku and seanteronya..
Entry masih tak puas hati lah ni...Orang best bercuti bersama family.tapi every weekend sekarang ni, hanyalah berseorangan..Tu yang tak best.Tak boleh nak buat aktiviti bersama-sama.Tak boleh nak pi beriadah bersam-sama.Nak lunch sama sam pun tak dapat..huhu..

Bila dah Berkeseorangan ni, buatlah aktiviti mengemas rumH yang extra dari biasa.Macam macam boleh buatkan..huhu..

Tapi tak bestnya makan sorang sorang...

So apa aktiviti korang hari ini..

Sumber : google

Happy weekend..ambil mood nak up next entry..

Post a Comment

  1. takpelah kak.. bukan selalu kan ^_^

    ReplyDelete
  2. Sangat tak best bila duduk sorang2 kan...huhu

    ReplyDelete
  3. tang kemas rumah dan memasak sensorang oklagi, tapi bab makan sorang-sorang memang tak best kan..selamat berhujung minggu:)

    ReplyDelete
  4. Hihi sabar je akak.
    Meh cik akak teman akak .
    Cik akak pon sorg je.
    Apa lagi layan tv lah jawab nya

    ReplyDelete
  5. melayan astro dgn anak buah ...

    ReplyDelete
  6. Hari minggu bunda pergi beli barang dapur....masak untuk anak2...makan sama2...

    ReplyDelete
  7. main dgn si kecik..wp offday (weekend) sama dengan suami tapi tetap tak dapat bersama..suami asyik kena masuk kerja..redha..

    ReplyDelete
  8. semalam Fiza buat aktiviti biasa.. memanah.. >_<

    ReplyDelete
  9. aiza hari sabtu internet takde.. pergi jalan-jalan kat ekspo buku islam putrajaya..

    ReplyDelete
  10. Xpaa.. buka intrnt..jom blogwalking.. hehe

    ReplyDelete
  11. hari minggu memang hari penat...kemas rumah...masak...layan anak-anak....

    ReplyDelete
  12. Bila keseorangan terasa sgt bosan... Rasa nk tido je..

    ReplyDelete
  13. InshAllah ada masa boleh lakukan aktiviti bersama kan. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top