39
Assalamualaikum
kenal ke??

Entah kenapa tetiba blog aku nie tentang Irine pulak ek?serius comel kan..

Sebenarnya tak terlintas pun kat hati aku ni blogger terkenal nie akan muncul kat Nuffnang aku..Bila dah muncul kat nuffnang ni,confirmlah dia singgah kat blog aku kan..

Seorang ibu muda kepada seorang princess kecil yang sangat-sangat comel dan isteri kepada seorang lelaki yang sangat di sayanginya.
aku ambil dari blog Irine
Blog Irine : Irine Nadia Marcello

Aku pun tak tahu apa yang dicari di blog picisan nie,tetapi mungkin sebab aku salah seorang stalker blog Irine kot.Thanks Irine singgah blog ni...hehe.mungkin kerap jugak aku stalker blog Irine walaupun tak kerap mana pun..Bukan stalker yang jahat okeh..Stalker yang suka membaca dan melihat gambar-gambar yang ada di dalam entry-entry Irine.Yang paling suka bila tengok kat IG Irine..Pasal princess dia yang comel tu..Korang tengok tak gelagat Princess Medina bila dia menangis...hehehe..cubalah korang tengok..Pasti mencuit hati..Sangat -sangat comel occay..

Thanks kat Irine Singgah Blog ni..And big thanks kat Mereka yang sentiasa melawat blog aku ni.Tanpa korang siapalah aku...cewahhh...

Entry nie bukan bertujuan untuk riak ke ape..cuma sekadar teruja la bila mana mereka yang dikatakan hebat dan mempunyai follower yang ramai dan peminat yang ramai,datang menyinggah di blog aku yang tak pernah pun komen di blog Irine..hehehe..jujur betul kan..





Post a Comment

  1. Salam jumaat.....comel kat si irene ni :D

    ReplyDelete
  2. Wah...INM dtg melawat tu. Tahniah.

    ReplyDelete
  3. tahniah...ada peluang tinggi ne untuk jadi blogger terkenal juga..heeee

    ReplyDelete
  4. congrats kak telah dilawati oleh blogger famous... ^_^

    ReplyDelete
  5. Bloger famous yg singgah mestilah suka ye..

    ReplyDelete
  6. wahh! beruntunglah blogger femes mai menyinggah blog akak hehe :D

    ReplyDelete
  7. salam jumaat..
    sbnarnya saya x knal pun siapa blogger ni..lpasbaca trus google..rupanya blogger popular.. cantik plak tu :P he..he..

    ReplyDelete
  8. Fiza pun tak kenal tp Fiza kenal dari entry akak nie la.. tahniah...

    ReplyDelete
  9. wahh seronoknya ibu muda singgah blog akak . mesti rasa macm sangka tak sangka gitu . . hee . . waaa mana nuffnang akak ni . . hee okay jumpa pon. done klik :)

    ReplyDelete
  10. ingat nk review ape.. rupanya sebab dia singgah blog ni.. bestnye.. :)

    mcm kite pon teruja kalau blogger otai singgah..

    ReplyDelete
  11. baru je lawat blog irine semalam..

    ReplyDelete
  12. mesti ada apa2 entry awak yang menarik perhatian dia nie..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. rasa seronok jer kan . sama gak mcm saya bila blogger mia liana follow blog saya ... heeee

    ReplyDelete
  14. Kak ina pun suka baca blog Irene..comel sangat kan :)

    ReplyDelete
  15. wah irine memang cute sangat2..suka terjah blog dia tu..

    ReplyDelete
  16. oh ye ker, mama pun nak terjah jugak lah..

    ReplyDelete
  17. wahhh.. mestilah teruja blogger famous dtg singgah. bella pun suka baca blog2 dorg, bak koment tak berani lagi. eehehe. =)

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum kak eda. wahh best gila .. sheila pun follow ig dia. geram tengok tangan gemalai Medina tu ~~~

    ReplyDelete
  19. Hepylah ni yeh KSD......blogger femes menyinggah ...dia komen tak?

    ReplyDelete
  20. wah..untungnya dia irine singgah blog dia..:)

    ReplyDelete
  21. maknanya blog sis dah dikenali oleh blogger femes :)

    ReplyDelete
  22. untglah akk...pape pon mesti meoncat smpai atap kan

    ReplyDelete
  23. sweet mommy..suka tgk irine and family :)

    ReplyDelete
  24. mcm mana lah nk jadi mcm dia.. huhuu

    ReplyDelete
  25. seronok kan bila blogger fames dtg blog kita..

    ReplyDelete
  26. hi kak, i'm one of Irine Nadia's fan. saya baru lg dlm dunia blogging ni. kalau xkeberatan... nak mintak tunjuk ajar selok belok blog ni :,)

    ReplyDelete
  27. hai ..hehehhe....comel n cntik kak irine,,hehehe,,,,sy pn bru jgk dlm dunia blog nie,,follow sy k,,heheheh,,, :)

    ReplyDelete
  28. sy pn suka jgk dgn irine ni ..nama pun dah cantik..apatah lagi tuannya..selalu tgk instagram dia..

    ReplyDelete
  29. namanya cantik sama macam tuannya... heeee

    ReplyDelete
  30. Assalammualaikum. Wah kak.. Bestnya! Ska blogger tu :D

    ReplyDelete
  31. bestnya kalau blogger hebat macam irine sudi singgah ke blog.. :)

    ReplyDelete
  32. Kenal dia sewaktu dia masih dibangku sekolah, dia suka menyakat bro last2 dia kahwin dulu.

    ReplyDelete
  33. sebenarnya i pun tak kenal siapa..hehe...tapi baru tahu..ada nuffnang boleh check mcm tu.huhu

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top