23

Assalamualaikum

Alhamdulillah, diberi lagi kehidupan yang baik dikala usia makin meningkat.
Thanks a lot kat rakan rakan yang wish birthday aku hari ni,

Semoga semakin menginjaknya umur lagi setahun nie, diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.

Tapi hari nie terpaksa kuarantin kat rumah sebab dari semalam aku demam dan selsema.

Eh!!! Cuba korang teka berap umur Ku tahun ni.Sesiapa yang meneka tepat umur aku siap tarikh lahir aku, hari, bulan dan tahun lahir, aku bagi hadiah...Serius ni..

Just komen jelah kat bawah ni.Nanti aku check sapa yang betul menjawab soalan aku ji..
Just komen macam ni je "18 april 2009"

Perasan sungguh ko kan...hehehe..dah tua weiii...

Need some rest lepas dah ambil ubat ni..see uols tomorrow.

Post a Comment

  1. Selamat ulang tahun, semoga sihat ye...dan diberkati Allah.
    Tarikh lahir 30.03.1981

    ReplyDelete
  2. hepy besday.. smoga panjang umur dalam mentaati Allah..

    err.. 30/3/1986

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir. moga dimurahkan rezeki, kesihatan yang baik dan dirahmati allah swt.

    ReplyDelete
  4. wahhh birthday girl..lya doakan selamat menyambut ulang tahun kelahiran buat sis moga sntiasa d murahkan rezki.d pjagkn umur & mendapat baby yang comel..lya teka ya may b 31.03.1984 kot :)

    ReplyDelete
  5. Happy birthday ;)

    30 March 1981

    ReplyDelete
  6. selamat ulangtahun yang keeeeeeeee untuk kak ida, semoga hidup sentiasa diberkati Allah :)

    ReplyDelete
  7. Happy Bday sweetness~!! semoga suksess selalu... mesti dpt byk hadiah kannnn

    ReplyDelete
  8. Happy birthday Aida... lahir tahun 1981 eh?.. :D

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak eda, selamat hari lahir ya. semoga dikurniakan kesihatan yang baik, zuriat yang comel-comel, sukses dalam hidup dan berbahagia bersama keluarga tercinta.. sheila teka kak eda 30/03/1981
    singgah menabung infiniti sini:)

    ReplyDelete
  10. happy bday kak :) tak brapa pandai la bab teka meneka :)

    ReplyDelete
  11. Happy Birthday Kak Aida..fiza teka 31 March 1984

    ReplyDelete
  12. happy birthday, Siti..may Allah bless you my dear..

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Happy birthday ida
    30 Mac 1981...

    ReplyDelete
  15. Selamat hari jadi...semoga sehat2 selalu ...aamiin

    1 April 1982

    ReplyDelete
  16. Hepi belated besday.. terlambat skit wish.. hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top