12
Assalamualaikum

Orang disekeliling kita selalu mencemuh bila kita mula nak memperkenalkan satu bisness dengan mereka..Tanpa berfikir panjang,mereka dah pun membuat pelbagai andaian yang boleh menjatuhkan orang kita sendiri..

Contohnya bisness yang aku baru ceburi baru-baru ini..Tone Excel..Pernah dengar tak..
Dengan hanya bermodalkan Rm80, aku dapat topup rm30 dan simkad di dalamnya..Aku cari 2 atau 3 orang join sekali..Dan bila mereka join,aku dapat tajaan setiap seorang Rm20..Lagi menguntungkan aku selain menjadi pengguna Tone excel nie,aku juga dapat komisen dari setiap topup yang mereka guna.Bagi aku,ia tidaklah merugikan..bayangkan mereka menggunakan simkad ini bertahun-tahun...Topup adalah keperluan.

Bila difikirkan balik,penggunaan simkad lama,aku tidak mendapat apa-apa faedah dari penggunaan pun..Tetapi bila dengan Tune Talk nie,dengan hanya topup rm30 ke atas aku layak mendapat point dari Air Asia dan Tune Hotel.Aku juga layak untuk mendapatkan Insuran sebanyak Rm100k.
kalau difikirkan secara logik,berbaloi tak dengan pengeluaran duit sebanyak Rm80 tu..

Selalu aku bercerita tentang ni,pada rakan-rakan,,,Tapi aku tau,diorang tak berapa nak berminat.Lagi pulak yang memerlukan modal Rm80 tu..Biasalah orang kita,nak bisness,Tapi bila cerita pasal modal,semua buat muka..

tune talk
Cuba korang perhatikan apa yang korang faham tentang penggunaan Simkad Tune Talk ni

Nak maklumkan pada korang bermula 1 mac 2014 Simkad Tune Talk nie sudah berharga Rm90.

Takkan nak tunggu harga simkad jejak rm100 baru nak bertindak..

Biz Tunetalk Toneexcel ni sebenarnya memang bagus untuk sesiapa nak buat duit secara online. Dengan modal yang amat rendah iaitu RM80 untuk menyertainya dan kita mendapat satu simcard percuma dan beserta air time RM30. Tiap - tiap bulan pula, kita hanya perlu top up sebanyak RM20 sahaja. 
tunetalk
Pendek kata, dalam masa sebulan pun dah boleh balik modal. Kita introduce 4 orang, kita dapat introducer bonus RM20 untuk setiap seorang, jadi kalau 4 orang dah balik modal. 

Setiap kali orang top up pula kita dapat komisyen yang akan dimasukkan ke dalam bank akaun pada setiap 21 haribulan. Inilah passive income yang naik sikit- sikit setiap bulan tetapi boleh mencecah RM puluhan ribu income. 


apapun, tepuk dada, tanya poket.. business semua start dgn modal. bezanya kecik atau besar saje. lagi pasti, mulayu mmg tak ramai mahu berniaga, sebab tu ore kelantan, acheh amik peluang ni. tp di perli2 pula. so.. renung2 kan lah yer

LPKPM

Untuk mendapatkan Topup Tune Talk nie bukanlah susah..Kat mana-mana dah dijual
topup-prepaid-affiliate-tunetalk

****Bertindak sekarang***

Nak tau lebih lanjut korang boleh whatssap or sms kat sini : 0187719787
or emel  :sitirohaida81@gmail.com

Post a Comment

  1. hari tu ada juga seorang kawan cerita tentang ni..banyak juga kelebihannya kan.

    ReplyDelete
  2. 1ST time kenit dengar pasal tone excel ni. Thanks for sharing kak :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak ida. first time dengar ni.. menarik gakk ~~~

    ReplyDelete
  4. kawan lya baru prkenalkan nie..insyallah lya pun akan join :)

    ReplyDelete
  5. All the best & semoga terus sukses Aida.. :)

    ReplyDelete
  6. gud luck KSD ; apa yg disarankan semoga ada impaknya kepada yang berusaha ke arahnya.

    ReplyDelete
  7. ramai juga rakan FB saya join bisnes ni. semoga berjaya ye..

    ReplyDelete
  8. dulu pernah join, tapi malas...huhu

    ReplyDelete
  9. First time dengar pasal tone excel ni..apepun kalau yang baik why not cuba kan :)

    ReplyDelete
  10. Good job rohaida. Jgn segan jgn malu. Kita bukan nk ajak org tukar agama tp tukar simkad je dan jadikan handphone sbg sumber pendapatan bukannya beban yg perlu di bayar setiap bulan..

    ReplyDelete
  11. Suami pun bru beli.. Tpi x cari org pun..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top