22

Assalamualaikum

Bila dah sorang sorang kat rumah, banyak benda boleh buat.Tak pergi mana mana pun.Just menikmati kesejukkan hujan dari dalam rumah..Barulah rasa sejuk je keadaan sekeliling.

Dok godek godek Nuffnang hari ni.Ternampak satu Keyword nama aku sendiri.Takkan ada orang nak cari blog kak ida.emmmm...sila jangan perasan ye tuanpunya blog.Kadang kadang ramai tak kenal siapa empunya blog ni.Yelah nama blog ni lari dari nama aku.Tuan empunya blog ni bernama EDA.Ada orang panggil kak ida..Yelah, I sedar I dah kertu..Sebab tu orang panggil kak ida.Lagi satu aku tak kisah pun orang nak panggil apa..Janji x lari dari nama aku..heheh..

Dah tua pun...Bulan ni genaplah umur aku 33 tahun.Cam tak caya pulak.Aku rasa baru tahun lepas aku amik spm... (perasan sangat kan)...

Sebenarnya keywords yang paling hits hari ni adalah Pelakon Projek Memikat Suami.
Hits pun 8 je..Aku akui, pageviews aku sehari tak sampai pun 10k...Tapi takpe...pelan pelan kayuh.Lagipun aku jarang kot up entry yang boleh orang ingat aku..hua...hua...
Chill la....Mak jemah tak kisah...life must goes on..hehehe...

Eaok dah kerja..Nak pi iron baju siap siap..esok tak kelam kabut..
Tata..titi...tutu...

Post a Comment

  1. Terimalah hakikat yg anda sebenarnya populer...hehe

    ReplyDelete
  2. Nak nasihat kak jie?

    Kalau boleh jangan tunjukkan keyword blog kita, itu rahsia blog kita. Blogger lain boleh guna keyword tu kat blog dia..habislah kita tak boleh cari makan lagi.

    ReplyDelete
  3. Yey ! Nak search banyak2 kak ida. Hihihi

    ReplyDelete
  4. Zumal pulak ada yang search sekolah histeria, entah ape2 la :)

    ReplyDelete
  5. Ohhh batu tau nama KSD.. hi kak ida.. Hehe

    ReplyDelete
  6. Baru tau nama manje dia
    Biasa oanggil diary.. Hehhe

    ReplyDelete
  7. kak ida spesel tentu ada yang nak tahu pasal kak hehe :D

    ReplyDelete
  8. ramai yang nak cari nama sebenar ehhh..dah tak boleh panggil akak ke??
    tak kira la, nak panggil akak jugak..

    ReplyDelete
  9. popular lah mu akak.. ada orang nak search, dulu mama ada keywords blog sufi.. hahaha, sufi ada blog, celah mana?

    ReplyDelete
  10. Wahh.. hebat ni.. mmg popular.. :)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum kak eda. ehehee. sheilalah yang dok spelling kak ida kan. hiewhiew. selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  12. tak smapai 10k, tapi 9k je kan???

    ReplyDelete
  13. @kujieinsyallah kak jie,baru tahu pasal nie,thanks atas nasihat kak jie..lepas nie taknak la tunjukkan..

    ReplyDelete
  14. oo yeke..kak ida nickname pemilik diary ni..he3
    tp ada keyword y tak best kat situ..
    cerita ghairah..haihh..sapa la tu y mencari

    ReplyDelete
  15. maknanyer nak mkn popular lah nikan hehehe tahniah !

    ReplyDelete
  16. Keyword yg menarik semestinya blog itu mantap...

    ReplyDelete
  17. wah mane tahu betul² Blog akak yang dicari ke kan..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top