17
Assalamualaikum

Alhamdulillah...Masa bercuti hari tu,tak sangka dapat inform yang aku memenangi cash rm50 dari GA uzu.


Thanks kepada sponsor GA emas putih sebab bagitahu yang aku dah memenangi hadiah cash tu
Sebelum nie memang tak pernah dapat cash dari GA yang aku join..

Thanks kat yantly lee sebab dah pun bagi hadiah tu...hehehe



Post a Comment

  1. Assalamualaikum kak eda, alhamdullilah. murah rezeki. bestnya ~~~

    ReplyDelete
  2. tahniah sis..murah rezki sis pergi brcuti nie :)

    ReplyDelete
  3. Congrats !! wahwahhhh.. jom join mini ga Zara.. mana tau dapat monopod pulak kali ni =D

    ReplyDelete
  4. tahniah kak..murah rezeki sungguh..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki, congrats kak eda...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki Allah..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan salam singgah petang di sini KSD...wahh...tahniah di ucapkan...semoga sentiasa dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah kak..murah rezeki
    beznye dpt rm50...
    rezeki join ga....tahniah
    nanti share dgn kami mana tahu nak beli produk apa2 pakai duit tu..hihi

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah... rezeki.. tahniah Aida.. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top