6

Assalamualaikum

Baru sempat up entry hari ni.Sedikit sibuk dengan kerja rumah, gi market.Semua dapat buat hari ni.En.husband keje..

Sempatlah buat sarapan Nasi lemak hari ni.Cheese cake meleleh.Untuk dinner, sempat juga buat Spaghetti Carbonara.

Beginilah tiap tiap minggu.Nak buat macam mana kan.Kena pulak hari ni dapat simptom nak demam.Selsema dah melanda.ni semua akibat jangkitan dari en.husband..badan dah kurang sihat

Need some rest dululah...esok aku cerita pasal cheese cake meleleh. ?layan dulu spaghetti ji.aku memang minat dengan cheese dan sphagetti ni..Macam manalah badan tak naik..

Post a Comment

  1. sedapnya sis..kongsila resepi tu :)..kita pun peminat tegar cheese

    ReplyDelete
  2. @Asha Lyalya..sebenarnya nie entry malam tadi..dari semalam pending disebabkan line tak ok...pagi nie baru dia publish..hehehe

    ReplyDelete
  3. akak looks yummylicious giteww...

    ReplyDelete
  4. wowww..sedapnyeee..peminat carbonara disini..hehe =)

    ReplyDelete
  5. ape rasanya ni...tak biasa makan la...

    ReplyDelete
  6. sedapnya! dah lama tak buat spaghetti carbonara ni..nyum²

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top