18

Assalamualaikum

Tak agak agak tajuk omputeh...Terus terang cakap my english ni, memang jenis broken English...Tapi rak kisah la..Janji orang faham..hihi..Bak kata ucop"itulah pentingnya english education"
Hehe...gelak sikit..

Sarapan ape korang pagi ni, tak sempat nk buatkan sarapan untuk en.husband  pagi tadi..."sorry yunk"..
Hari ni en.husband tak keje..."yunk, jangan lupa kemas rumah, mop lantai tu ye..." hehehe..apa salahnya tolong wife..atleast adalh aktiviti yang u buat...

I tau u baca entry I ni nanti...lalalala...
Eh..dah melalut pulak entry aku ni..Pagi tadi bila lalu kat gerai gerai sarapan, rasa takde selera pulak nak beli.Last2 aku singgah 7-Eleven..Just beli roti ikan bilis dan choclate milk je..Buat alas perut.Nanti tengahari boleh la makan nasi..

Ok..start nak blogwalking dah ni..sementara menunggu jam 8 pagi..

Post a Comment

  1. salam sis..ehh dah lama lya tak makan bun bilis tu ehehe..ok la ada juga utk alas perut kan..lya terus singgah klik tabung sis

    ReplyDelete
  2. farah masih dok pikir nak breakfast apa la pagi nie..=D

    ReplyDelete
  3. Morning & Salam Friday KSD..
    Happy working =)

    ReplyDelete
  4. nyum2... macam sedap je bile tengok menu breakfast tu.. ^_^

    ReplyDelete
  5. Salam jumaat..Takpe kak,yang penting jangan skip breakfast :)

    ReplyDelete
  6. aiza belum breakfast lagi ni kak.. hehe..

    ReplyDelete
  7. Saya baru je lepas pekena roti canai hahaa.. Salam Jumaat Aida.. :)

    ReplyDelete
  8. salam KSD..

    cedapnye beskpes uols..
    cma pagi2 tadi bekpes air milo lite jer.. huhu..tgh seseme ni,takde selera pulak nk mkn..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak ida. wahh suami pun suka baca blog ya? same goes to my hubby. hihi.. lama tak minum air coklat, kalau masuk 7e, suami mesti belikan roti coklat mighty white. tu ubat sembelit sheila. wakakaaa ~~~

    ReplyDelete
  10. jangan kata lantai..elakkan bilik air pun dia basuh sekali..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. sarapannya sangat penting untuk kita

    ReplyDelete
  12. Sedapnye roti...tp skang jrg sarap roti..slalu beli nasi putih berlauk trus..merangkap lunch skali

    ReplyDelete
  13. Sarapan yg sihat... Sedap tu..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top