33
Assalamualaikum

Alhamdulillah...Salah seorang dari staff di Department aku nie memang rajin bawakkan makanan..Huh!!! Memang nak suruh aku gemuk je kan..Tapi makan Kerepek boleh gemuk jugak ke..

Maaf kualiti gambar yang kurang bagus

Semalam kerepek pisang,hari ni tempeyek pulak...Yang menghabiskan pulak aku...Eh..tapi bukan aku sorang...ada 2-3 orang lagi yang sibuk bertandang kat meja aku ni..Biasalah,bila dah ada makanan kat atas meja nie,Ramai yang dok serbu.Tapi alhamdulillah...Rezeki dikongsi bersama.Moga murahlah rezeki si Zul tu...heheh


Confirm petang ni atau esok dah habis satu balang nie...Lagilah makanan depan mata..hehe



Post a Comment

  1. rezeki alhamdulillah..sdp nie buat kudapan kan..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak ida. alhamdullilah. murah rezeki.. hehe sheila singgah dan klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  3. semoga bertambah murah rezeki...
    asyik kudap jer... kerja kerja kerja pulakk hehehe

    ReplyDelete
  4. kalo depan mata kak, sehari pon boleh habis..lagi plak waktu keje,sambil keje sambil layan makan..uihhh syok..

    ReplyDelete
  5. Yummilicious.... dapnyer... bak titet... :D
    Amiin... rezki akn bertambah jika selalu share dgn orglain. Lagi2 apa yg kita suka :)

    ReplyDelete
  6. itu tandanya murah rejeki.. =)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. rezeki pagi2.. untunglah ada kawan yg rajin bwk makanan...

    ReplyDelete
  8. kita doakan dia murah rezeki dalam hati.sesungguhnya doa orang dalam dia lebih baik dan mudha di makbulkan..

    hulurlah sini sikit hiiii

    ReplyDelete
  9. Wah.. Kudapan yg sedap tu... Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki..sambil borak tu sedap makan...xsdar boleh habis sebalang..hehe

    ReplyDelete
  11. sambil makan sambil buat keje....hihi

    ReplyDelete
  12. Sedap mengunyah sambil bekerja tu.. syok juga mengunyah sambil berblogging juga.. :D

    ReplyDelete
  13. makan kepek la lagi cepat bulat...hhee

    ReplyDelete
  14. Yg dpt makan sah-sah murah rezeki tapi yg memberi itu pasti makin dimurahkan rezekinya...

    ReplyDelete
  15. alamdulillah...rezeki kan kak..heee.bestnya dapat kepek..byk2 kepek nana suka kepek bawang :-)

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum... kisah sidairy,

    rezeki depan mata.. alhamdulilah... sedap..

    mselim3

    ReplyDelete
  17. wahh sedapnya boleh makan-makan ^_^

    ReplyDelete
  18. yeke bukan akak yg hbs kan ni..? hehehe ^____^

    ReplyDelete
  19. perut kenyang suka hati..hehehe...

    ReplyDelete
  20. hehehe, bestlaa... ergh, sis.. bekas air tu rare laa, mana beli? last kte jumpa bekas macam tu masa kte zaman sekolah dulu. ada jual lagi ke?

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah..rezeki jangan ditolak,orang memberi kita merasa.Esok² kita hulurkan pulak berkongsi rezeki :)

    ReplyDelete
  22. sikit sama sikit..byk sama byk..bestkan ada kawan camtu..he3..
    murah rezeki

    ReplyDelete
  23. buat kunyah2 time kerje.. menabung inti buat akak..

    ReplyDelete
  24. rempeyek tu kan kak? sedap ngunyah tu :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top