22

Assalamualaikum

Walaupun lambat tiba di bumi Langkawi , tapi bersyukur sebab dapatjugak merasai bercuti di sini.
Pengalaman menaiki feri adalah merupakan satu pengalaman yang baru bagi aku.Ini adalah pertama kali aku menaikinya,
Memang 1st time menaiki Feri ni sangat sangat menakutkan.Nak nak bila Feri melanggar ombak yang kuat..Bergoyang goyang jugak...setiap kali seperti itu, confirm aku menjerit..Maklumlah ada sikit peel melatah aku..

Ni dah ondway nak balik ke Homesty.Dah melekitbadan dari malam tadi.Tak sempat pun nak mandi.

Nak rest sekejap dan sambung perjalanan petang nanti...

Post a Comment

  1. Wahh.. alhamdulillah.. slmt bercuti & ceria2 selalu.. :)

    ReplyDelete
  2. Happy holiday dear.. bestnya rindu langkawi.. =D

    ReplyDelete
  3. selamat berehat & bercuti ya sis

    ReplyDelete
  4. Wahh..syoknya...! Selamat bercuti ida..moga semua urusan dipermudahkan... :)

    ReplyDelete
  5. salam..

    beshnyer g lngkawi..yaya lame xp dahh huuu

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak eda, yeayyy. selamat bercuti ya. ole-ole jangan lupa ;p

    ReplyDelete
  7. Kali pertama ke naik feri? Ok la tu. Bestkan. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  8. mmg best,But KA mabuk laut hehehe

    ReplyDelete
  9. seronok pergi vacation ramai-ramai..dulu selalu naik feri sebab tinggal kat langkawi..

    ReplyDelete
  10. tahun ini saja dah 2 kali ke Langkawi hahaha..


    selamat bercuti Kisah Si Dairy.

    ReplyDelete
  11. wah bestnya akak... deno belum pernah sampai sana

    ReplyDelete
  12. wahhh...boleh beli coklat banyak2...bestnyer...;)

    ReplyDelete
  13. selamat bercuti..
    menabung digi sini..

    ReplyDelete
  14. aiza tak pernah lagi sampai langkawi..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top