16
Assalamualaikum

Rindu gile dengan blog ni..Nak update masa dalam percutian memang tak berkesempatan..Hari pertama percutian adalah aku update sikit..Masuk hari ke dua memang tak sempat nak update..

Setelah 4 hari bercuti,hari nie aku bekerja dengan penuh SEMANGAT..Walaupun penat tak hilang lagi,aku gagahi jugak untuk ke tempat kerja hari ni.Itupun cuti dah terlebih satu hari sebab aku sampai ke rumah 6 pagi semalam...Nak terus ke tempat kerja memang tak larat la..

Banyak cerita yang aku nak cerita sepanjang percutian aku ni..Ada berita gembira dan ada juga berita duka..
Itu nanti aku akan cerita pada next entry.

Kalau korang termasuk dalam friendlist aku di facebook,pasti korang akan melihat notification tentang percutian aku.Dimana aku berada,semua aku up status kan..Ada juga yang menegur aku,di kala dunia sedang bersedih dengan kehilangan pesawat MH370,aku seronok bergembira dengan percutian tu.

Wahai kawan,terima kasih menasihati aku,aku terima pandangan dan teguran dari korang,Tapi tak bermakna aku bercuti dan bergembira,aku tidak mengingati apa yang terjadi di sekitarnya.

Setiap kali kami di Hotel,kami akan melihat perkembangan tentang pesawat MH370.Newspaper pun kami tak pernah tinggal semata-mata untuk melihat perkembangannya..Percutian kami tu telah dirancang sebelum pemergian MH370 lagi,macam mana nak kami cancel semua percutian yang sudah dibayar.
Tapi itu pendapat masing-masing..aku tak boleh nak bercerita panjang pasal nie kerana isu ini sangat sensitif,,
kami bergembira,bukan tanda kami tidak hormat dengan peristiwa itu..

Masih sakit sakit badan lagi..Alhamdulillah..sedikit sourviner untuk rakan-rakan office dan juga Top Supporter Kisahsidairydotcom nie.



Post a Comment

  1. welcome back to ofice sis :)..mesti byk crita menarik nak di kongsikan kan

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum eda....wah !!! seronoknya pi bercuti...:)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...sabarlah ye, tak semua orang bergembira dengan kisah suka kita dan tak semua orang bersedih dengan kisah duka kita...apa2pun yang penting you know your best...^_^

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak eda.. nanti cerita perihal bercuti ya.. in shaa Allah, sama2lah kita doakan semoga dipermudahkan urusan pencarian pesawat dan kotak hitamnya dengan izin Allah Taala. singgah menabung sini ~~~

    ReplyDelete
  5. selamat kembali kak ida.. semoga terus bersemangat untuk bekerja..

    doakan semoga rusan pencarian MH370 dipermudahkan oleh Allah..

    ReplyDelete
  6. waa bestnye pi bercuti hehe ole-ole for fae ade? :p

    ReplyDelete
  7. selamat kembali kak..lega skit baru lepas cuti ni kan..

    ReplyDelete
  8. lama ye cuti..selamat bekerja kembali

    ReplyDelete
  9. Penat balik dari bercuti tak sama penat kalau buat kerja dik... ada keseronokan dlm hati apa lagi bila tengok gambar-gambar masa di tempat cuti tu...

    ReplyDelete
  10. kan x semestinya bercuti lupa pasal isu semasa.. semoga MH370 dan apa2 yg tsirat/tsurat dengannya dapat di ketahui..

    ReplyDelete
  11. Welcome Back & salam Jumaat ya...Orang Johor sure cuti ni..

    ReplyDelete
  12. Nanti review citer di langkawi yea..

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah... Welcome back...

    ReplyDelete
  14. Wahh.. syok holiday ye.. Alhamdulillah.. slmt kembali & salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top