16

Assalamualaikum

Sekarang ni boleh dikatakan pelbagai jenis tudung di pasaran.Dari shawl sehinggalah tudung sarung...Semuanya ada mengikut trend terkini.

Kalu dulu aku memang suka pakai shawl.Tapi bila bekerja aku lebih suka pakai tudung sarung.Memudahkan aku juga bila nak solat.Tak payah nak ambil masa lama untuk bersiap..Yelah, nanti orang kata ambil kesempatan pulak bersiap.

Beberapa tahun yang lalu, aku dah terpikat dengan design dari De Salma.Yang penting amat sesuai dengan bentuk muka aku ni.Dan sekarang aku lebih suka untuk membeli tudung dari DeSalma collection.Yang pastinya cantik dan mampu untuk aku miliki.

Disebabkan terlalu minat dengan DeSalma nie, aku menjadi salah seorang Testimonial dari salah satu fanpage yang menjual tudung de salma ni..

Untuk korang yang ingin melihat koleksi De salma ni bolehlah layari fanpage De Salma .
Setakat ni, aku memang berpuas hati dengan layanan dari owner fanpage ni.ni bukan entry berbayar ye.Cuma berkongsi tentang apa yang aku rasa sesuai untuk dikongsi kat korang...

Post a Comment

  1. Kalau selesa dan harga pun berpatutan, pasti tak menyesal beli, kan? :)

    ReplyDelete
  2. Assalam akak..lamanya tak datang blog akak. Sorry ye. Tak berapa sihat sekarang ni.

    Blog akak pun dah lain sikit.

    Tudung sarung tu sesuai dgn akak. kalau saya pakai, nampak kelakar kak

    ReplyDelete
  3. Cantik la tudung tue.. nnti sat nk p ushar2 website dia.. =D

    ReplyDelete
  4. mudah kan tudung macam tu..saya pon pakai lebih kurang camtu..
    tp tak hari2

    ReplyDelete
  5. kekadang tudung ikut bentuk muka kan..kalau lya tak sesuai pakai tudung nie muka bolat :).

    ReplyDelete
  6. memang cantik tudungnya kak.. senang pakai tudung sarung ni..

    ReplyDelete
  7. sama ler dengan akak...pakai jugak tudung de salma...tudungnya senang nak sarung..tak perlu nak pin sana sini....

    ReplyDelete
  8. sedap pakai..terletak elok jer.. fan page dia apa

    ReplyDelete
  9. yg penting selesa & sedap dipakai kan !

    ReplyDelete
  10. tatau nak komen apa...menabung sharp sini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. tudung byk layer , corak n kaler ni kena pandai mix dgn baju . klu tak , nampak cam pelik jer .

    ReplyDelete
  12. cantik gak..tapi kita tak paaki tudung macam ni..masih setia denagn chiffon..

    ReplyDelete
  13. Sy kembli minat tudung bawal pula...

    ReplyDelete
  14. Fiza pulak jenis xpakai tudung sarung..ade satu je untuk kegunaan bile buat kerja kat luar rumah..muka xkena pakai tudung sarung..nampak macam menarik gak ni.boleh cuci mata hadiah untuk mak or kakak ke kan :)

    ReplyDelete
  15. alamak same kaler la dengan kite punya.. kaler jelah pon.. corak kite sesimple jek.. beli pon sebab senang pakai kalau time2 urgent nak menyarung.. kalau g keje suka pakai shawl jek..

    ReplyDelete
  16. Dulu suka tudung bawal..sekarang dah pakai shawl..ada peningkatan..hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top