20

Assalamualaikum

Tambah lagi mc satu hari lagi.Rasa dah worst gile bila kena tambah mc ni.
Harap esok boleh la dapat pergi kerja.Risau jugak lama-lama cuti.Dok terfikir apa akan terjadi esok.Datang kerja dengan keadaan yang happy atau tidak.Itu aku pun tak taulah.Ada sesuatu yang terjadi kat office aku sebelum aku mc semalam.

Nantilah aku cerita kat korang.Wat masa ni, aku malas nak fikir.

Ini je yang sempat aku snap.Gamat, kain batik, kain pelikat, coklat semua dah tak sempat aku snap.Dah aku agih2 kan pada rakan rakan dan jiran.

Ni yang spexial untuk aku berikan pada top komentar aku


Tunggu ya, Ada lagi yang tak bagi details.Aku nak sekali gus hantar kat abg posmen.

ngantuk mata selepas makan ubat selsema..

Petang sikit blogwalking..

See u

Post a Comment

  1. Assalamualaikum kak eda.. jaga kesihatan baik2 tau. rehat banyak sket. wahh bestnya hadiah. hehe tak sabarnya kita ~~~

    ReplyDelete
  2. hope akak cepat sembuh. wah siap bershopping sakan beli souvenir. cantik la kak.
    tahniah...jemput singgah sini:
    http://umikasum.blogspot.com/2014/04/pemenang-top-commentators-bulan-mac-2014.html

    ReplyDelete
  3. hope akak cepat sembuh. wah siap bershopping sakan beli souvenir. cantik la kak.
    tahniah...jemput singgah sini:
    http://umikasum.blogspot.com/2014/04/pemenang-top-commentators-bulan-mac-2014.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum kak, jaga kesihatannye..bestnya jln2

    ReplyDelete
  5. comel..& take care..semoga cepat sembuh ya..

    ReplyDelete
  6. semoga cepat sembuh ya. jaga kesihatan (:

    ReplyDelete
  7. comel....semoga cepat sembuh kak ida...

    minta free satu..hihi

    ReplyDelete
  8. Menariknya ida...mmg shopping sakan...set periuk corning ware ada beli tak...kat sana murah...

    ReplyDelete
  9. comel2 souvenirs tu kak :)

    akk, ika nak jemput akk join GA ika, harap sudi laa ye join :)
    http://haneulafiqah.blogspot.com/2014/04/grand-opening-giveaway-by-haneulafiqah.html

    ReplyDelete
  10. take care ye..semoga cepat sembuh & kembali bekerja..

    ReplyDelete
  11. semoga cepat sihat. comel comel ole ole langkawi tu

    ReplyDelete
  12. Selonggok souvenir tu... Bertuah kpd yg dapat nanti.
    Semoga cepat sihat ye.

    ReplyDelete
  13. sape yg bertuah tu.. bestnye...

    ReplyDelete
  14. kalau bercuti wajib beli key chain as souvenir kan :)

    ReplyDelete
  15. Borong sakan nampak :)
    semoga hari ni dah sembuh dah^^

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top