25

Assalamualaikum

Barulah rasa berhujung minggu bersama en.husband.Itupun dia bercuti hari ni.Temankan wife dia hari ni.

Kurang sihat sekarang ni.aku pun tak tahu kenapa lately ni,dah gi jumpa doktor, sedihnya doktor cakap, demam berlanjutan disebabkan problem jantung lama aku tu.Hadoiii..berita tulah yang aku tak nak dengar.

Kalau korang nak tau, aku dlu masa kecik kecik memang ada jantung berlubang.tahun 1996 aku operation.tapi dalam tahun 2002 gaknya aku dah tak follow checkup kat pakar...

Harap harap xdelah masalah lagi..


Lepas dah bersarapan, tm call untuk upgrade kelajuan kt umah aku ni...sebelum ni internet kt rumah ni tak sampai pun 512...so ni nak upgrade ke 1mb..
Nanti aku cerita...

Post a Comment

  1. Selamat berhujung minggu .... take care :)

    ReplyDelete
  2. Yeayy happy kan dpt spent quality time dgn husband akak.. =D

    ReplyDelete
  3. selamat berhujung minggu dan semoga sihat hendaknya..

    ReplyDelete
  4. Selamat berhujung minggu, moga sihat wal afiat :)

    ReplyDelete
  5. Take care & selamat berhujung minggu ya..

    ReplyDelete
  6. kari apa tu?..tinggal kuahnya je..

    ReplyDelete
  7. jaga diri ye kak.. harap dah takde mslh..

    ReplyDelete
  8. happy sunday kak. wpun dah nak masuk monday dah hehe

    ReplyDelete
  9. Hujung minggu saya tidur je. Hujan turun dengan lebatnya.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  10. Dah awal pagi baru tengok ni.. semoga sentiasa sihat ye Aida... aamiin..

    ReplyDelete
  11. semoga sentiasa sihat k..jaga diri tau

    ReplyDelete
  12. sarapan hari minggu paling best kan!!!

    ReplyDelete
  13. paling seronokla bersama org trsayang kan sis.

    ReplyDelete
  14. wah akak makan roti canai ekk.sedap tu

    ReplyDelete
  15. Wah tgk pic mknan time pose buat iman bertambah kuat..hahaha

    ReplyDelete
  16. Wah tgk pic mknan time pose buat iman bertambah kuat..hahaha

    ReplyDelete
  17. semoga semakin sihat ditemani oleh abe trsayang :)

    ReplyDelete
  18. jaga diri baik2,klu tak sihat kesian dekat en suami tau..

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    *hari minggu la masa nak ajak suami bersarapan kat luar kan. hehehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top