30
Assalamualaikum

Sarapan aku sekarang nie bertemankan Mineral Coffee yang mempunyai banyak Khasiatnya.
kalau dulu bila hari-hari dok minum Nescafe dari pelbagai jenama,confirm datang migrain aku.Tapi sejak aku amalkan Mineral Coffee ni,kurang dah penyakit Migrain aku.Kalau datang Migrain pun taklah macam dulu.Berguling-guling atas katil...Rasa habis sebotol minyak kapak aku sapu kat kepala.

Mulanya member aku kenalkan pada aku lah,bila aku try,aku rasa ia sesuai dengan aku..nak tidur pun dah senang sekarang nie.Badan taklah letih sangat.

Bila dan amalkan sekotak,aku beli lagi..Sampailah aku rasa,daripada aku beli dengan orang dengan harga pelanggan,baik aku masuk ahli...Ada faedahnya...betul tak..

mineral coffee
Mineral Coffee ni taklah sesedap nescafe kat luar tu...Dah namanya pun ubat..Takkanlah rasa sedap meluap-luap.Rasanya yang kurang manis tapi sedap berlemak dan boleh diterima dek tekak..Tapi aroma nya sangat sedap..heheh

Meh sini aku kongsikan sedikit Kebaikkan yang ada pada Mineral Coffee nie ea
  • memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari
  • menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi
  • mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik
  • membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain
  • membantu mengurangkan sakit senggugut
  • membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat badan dan ekzema
  • mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit
  • membantu mengurangkan masalah sukar tidur
  • membantu anda tidur lena diwaktu malam
  • mengurangkan masalah buasir dan sembelit
  • khasiat garam buluh untuk membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi dsb
Cara pembuatan Garam Buluh adalah 100% organik dan bebas daripada sebarang bahan kimia dan logam berbahaya. Kini Garam Buluh diadun bersama menghasilkan Mineral Coffee yang penuh kenikmatan dan kemewahan kopi sebenar.
Mineral Coffee mengandungi nutrien yang baik untuk kesihatan

mineral coffee
harga untuk sekotak nie pun taklah mahal sangat..Rm26.50 sahaja dan didalamnya ada 20 sachet.

CARA PENGAMBILAN:
Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.

antara penyakit yang boleh dirawat dengan mineral coffee

kot ler korang nak try boleh pm\wassap aku ea :0187719787




Post a Comment

  1. sy kalu kopi kurang sikit minatnya tp mamaD boleh ketagihan bila tak minum dlm seminggu....tapi dia selalu sakit kepala bila dtg bulan ; riasu gak saya tp utu perkara biasa kata org pempuan hihi..entahla.

    kalau ada masa mohon like review sy di fbpage
    https://www.facebook.com/mbherbs/photos/a.424193451049358.1073741846.172523436216362/424372661031437/?type=3&theater

    t.kasih

    ReplyDelete
  2. Owh.. Blh bg hubby try ni sbb dia mmg setia dgn myk kapak di kepala smpai ank pun fobia bau cap kapak.. Hehe

    ReplyDelete
  3. Owh.. Blh bg hubby try ni sbb dia mmg setia dgn myk kapak di kepala smpai ank pun fobia bau cap kapak.. Hehe

    ReplyDelete
  4. Nanti² boleh try mineral coffee pulak :)

    ReplyDelete
  5. pernah nampak kawan minum aritu, tapi takpernha pulak tanye... nie baru tahu pasal kopi nie.. banyak juga kebaikan kopi nie ya... tq for sharing...

    ReplyDelete
  6. kenit tak minum kopi sgt, tapi Pak Jelan memang kaki kopi hehe. Boleh suruh dia try test ni pulak ke :)

    ReplyDelete
  7. akak...cik akak memang suka nescafe..tapi perlu di kurangkan meminumnya..hihi..
    sekarang nie lebih kepada teh je lagi

    ReplyDelete
  8. sebenarnya, minum kopi ni sunah nabi. kopi ada banyak antioksida

    ReplyDelete
  9. saya dah minum sekotak dulu..memang sedap sebab takde gula..sekarang ni minum kopi lain pulak..

    ReplyDelete
  10. boleh dicuba jugalah ni,, KA kureng sikit bab kopi2 ni

    ReplyDelete
  11. Kat mana ada jual ni eh. Macam nak try. Tgk macam byk khasiat dia.

    ReplyDelete
  12. macam menarik je ni. boleh la try

    ReplyDelete
  13. bagus coffee nie.. banyak khasiatnya..

    ReplyDelete
  14. ish banyak juga ya kebaikan coffee ni.. bagus review. nanti nak cari la jenama ni.. tq sharing ya

    ReplyDelete
  15. kopi nie minuman Rasullah so bagus la amalkan

    ReplyDelete
  16. banyak betul khasiatnya, rasa cam nak cuba gak la

    ReplyDelete
  17. wah.. cm menarik.. tp cm sy ne.. kalo kopi kurang siket... xtau nape.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org yg x minum coffee, minum Mineral Coffee ni, jd suka coffee.

      Delete
  18. kira dia macam minuman kesihatan la.bagus la klu serasi dengan kita.dengannya migrain tiada lagi.hehe

    ReplyDelete
  19. siapa nak hadiah?
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/saya-nak-join-giveaway-fuza.html

    ReplyDelete
  20. Wahh.. mcm best tengok.. nice sharing Aida.. :)

    ReplyDelete
  21. Macam menarik je.....macam sedap je.... kat mane nak order ye

    ReplyDelete
  22. Pernah dgr mineral coffee nie...bagus yea..

    ReplyDelete
  23. banyak juga khasiatnya.. aiza alahan dengan kopi..

    ReplyDelete
  24. Sy nih memg xminum kopi...kalo x dh kompom beli nih

    ReplyDelete
  25. Munirah dulu minum jgk masa belajar.. kononnya nak stay up tpi x jdi sebab skit kepala.. huhu

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top