18

Assalamualaikum

Sekarang ni dah dok berceeita pasal baby la pulak kan..hehe..dah nak jadi blogger yqng akan berceritakan pasal anak kesayangan, tentang parenting selain menjadi lifestyle blogger..haha
Lifestyle la sangat kan.

Sejak ada Fiyah, kehidupan bertukar kepada 360 darjah kho!!!! Apa taknya setiap masa berkepit dengan  dia.Yelah baby baru lahir ni, memerlukan perhatian yang xtra.Nak kena jaga timing susuan dia, diapers dia,.Tu semua kena jaga.Kalau ikut buku yang aku baca, bayi baru lahir ni menyusu tiga jam sekali.Tapi aku lom sampai 3 jam dah bagi.Sebab kadang kadang  Fiyah dah berjaga.

Sejak ada baby nie, banyaklah website yang berkisar pasal penjagaan anak kecil nie.
Banyak jugak rujukan dari rakan rakan blogger.

Bila fiyah tidur ni, dapatlah blogwalking dan up entry.Lama sangat tinggal, berhabuk pulak rasanya.Ranking Alexa pun dah ke mana..huhu.

Post a Comment

  1. Wah akak sibuk dengan bby sekarang nie
    Alhamdulillah kak tumpang bahagia tengok akak dengan bby

    ReplyDelete
  2. lepas ni makin busylah akak ya

    ReplyDelete
  3. Tak pe Aida.. kawan & blog pasti takkan kemana. Mmg seronok melayan baby ni, penat2 pun berbaloi rasanya.. :D

    ReplyDelete
  4. Kalau dah ada baby nie mmg buat keje semuanya mesti pantas...

    ReplyDelete
  5. Utamakan baby dari berblog yer... Blog ni tak lari ke mana :)

    ReplyDelete
  6. Normally tu kak ida... Mmg berubah 360 drjah..

    ReplyDelete
  7. Berbaloikan ..dah lama menanti..semoga menjadi ibu yang baik..

    ReplyDelete
  8. wah..takpe,bz yang membahagiakan..

    ReplyDelete
  9. seronoknya mendengar cerita akak...

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum kak eda, jaga diri baik2 ya. sampaikan kiss utk.baby fiyah... semoga dipermudahkan urusan kak eda menjaga baby fiyah ~~~

    ReplyDelete
  11. husna lagi suka 24/7 duduk melekat dgn baby..lelagi yg baru lahir..:p

    ReplyDelete
  12. Congratulations! Semoga baby terus membesar dengan sihat :D

    ReplyDelete
  13. betul tu ida..2 jam sekali pon ada..
    kalo susu badan, baby cepat kenyang..

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah lya tumpang gembira

    ReplyDelete
  15. bila ada baby.. hidup mmg dah berubah.. untung dpt cium baby hari2 kak..

    ReplyDelete
  16. biasalah tu kak..mesti nak berkepit dengan fiyah..kenangan paling bermakna sangat :)

    ReplyDelete
  17. Dengan kehadiran baby, kehidupan mmg akan bertukar jadualnya.. perubahan yang sangat besar :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top