21
Assalamualaikum


Morning Ols...
Adohaii,serba tak kena dibuatnya.ke sana sini tanya orang pasal charger.Nak lagi Samsung Tab,aku sorang je yang pakai.Kalau ikutkan hati nak je balik.Nak ambil charger tu,bila fikir keadaan jammed dan confirm masuk lambat tu,membuatkan aku cancel nak balik..

Power Bank!!! Pun tertinggal jugak..Habislah...Sales tak masuk hari nie...hehehe...eh,korang tau tak sekarang nie aku ada buat dropship untuk satu product ni,Sebab tu bila tab aku nie tak charge,sales aku pun tak jalan..>Omaiii...

Malam tadi,aku dah perasan charger tu lek lok je aku letak atas meja.Tapi tak sangka pepagi buta nie,aku boleh lupa...

Sakit hati nie!!..harap adalah yang guna Charger jenis aku nie.

Nak ambil masa tenangkan fikiran jap...see u then ye...

Post a Comment

  1. alala siannya..tenangkan hati yer

    ReplyDelete
  2. macamne leh tertinggal ni.. ehhehe

    ReplyDelete
  3. haha mmg tension kalau menda alah tu tertinggal kantoi sume communication, beli spare satu letak dlm beg je senang

    ReplyDelete
  4. bisnes tgh masyuk tu..rug..rugi ;), semoga ada jalan penyelesaian..

    ReplyDelete
  5. lunch nanti balik amik la kak..

    ReplyDelete
  6. aduhai...tertinggal pulak yea....

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak eda. laaa kesiannya. sheila pula rini tak sempat beli sarapan. lapar pula ni. adehhh. singgah menabung Herbal-Essences sini~~~

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan salam singgah sini KSD...Alahh...kesiannya KSD,harap2 ada ler yang pakai charger tab tu yer KSD...

    ReplyDelete
  9. alahai.. x dpt den nk nolong eh...

    ReplyDelete
  10. Kesiannya.. Harap2 adalah yg guna charger macam akak perlukan tu.. :)

    ReplyDelete
  11. Alahai.. sayangnya.. sabar jelah Aida...

    ReplyDelete
  12. Abeslah ari ni sales tak jalan.. huhu... rugiii...!

    **saje tu bagi bakor.. ahaha.. jgn mare :p

    ReplyDelete
  13. business apa tu sis..share2 le :)

    ReplyDelete
  14. alahai.. kena beli dua charge rlea pasni nampaknya.. satu boh dlm beg yg selalu dipakai.. satu lg bio kat umah.. heee

    ReplyDelete
  15. susah juga kalau tertinggal.. sabar je la kak..

    ReplyDelete
  16. payah jugak tu..kena ada powerbank untuk letak opis la kalau gitu..nanti2 kalau lupa lagi tak de masalah dah..

    ReplyDelete
  17. cool kak..balik nanti sambung biz ye :)

    ReplyDelete
  18. lain kali sila beli powerbank hehehe

    ReplyDelete
  19. susah jugak ye bila kita memerlukannya tapi blh tertgl pulak

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top